Liga 1

thumbs

"Nu poti sa faci performanta!". Un conducator de club nu vede cu ochi buni viitorul lui Dinamo | EXCLUSIV ProSport Live

22.02.2021, 11:02 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Marius Burca, presedintele clubului Metaloglobus, a vorbit despre situatia precara in care se afla Dinamo, dar si despre cum vede viitorul formatiei din "Stefan cel Mare". Clubul Dinamo a fost preluat, in vara, de un grup de investitori spanioli. Desi se astepta ca acesta sa-i aduca "stralucirea" de altadata formatiei din "Stefan cel Mare", echipa a ramas cu aceleasi probleme financiare din trecut. Si au aparut altele chiar mai grave decat in era "Negoita". Dinamo se afla pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obtinute dupa 24 de meciuri jucate. Un conducator de club nu vede cu ochi buni viitorul lui Dinamo Marius Burca ii apreciaza foarte mult pe suporterii lui Dinamo si sustine ca acestia vor strange banii necesari pentru plata licentei de Liga 1. Desi suporterii lui Dinamo reusesc sa faca "minuni" la echipa, Marius Burca este de parere ca formatia ros-alba nu poate face performanta, in conditiile date. "Eu cred ca se va trece hopul, cu licenta, tot cu suporterii, care sunt senzationali. Este ceva incredibil, dar, pe termen lung, nu cred ca este o solutie. Poti sa supravietuiesti, nu poti sa faci performanta. Cred ca vor reusi sa stranga banii pentru licenta, dar cat o s-o tina asa?", a declarat Marius Burca, la ProSport Live. Mihai Stoichita, exasperat de situatia in care se afla Dinamo Oficialul FRF este nemultumit de felul in care se prezinta situatia de la Dinamo si preconizeaza faptul ca formatia ros-alba va intra in insolventa. "Entuziasmul pe burta goala nu tine foarte mult. Nu-mi place situatia asta asa de incertitudine care e la Dinamo. As vrea sa se termine odata, nu stiu de ce spaniolii astia nu dau niciun raspuns. Tacerea nu poate fi un raspuns in cazul lui Dinamo. Suporterii probabil ca asta incearca sa faca, sa supravietuiasca momentului si sa ajunga la o noua reorganizare economica, pentru ca, pana la urma, insolventa asta e, o reorganizare economica", a declarat Mihai Stoichita.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare