Liga 1

thumbs

Ionel Danciulescu, despre posibila demitere a lui Jerry Gane de la Dinamo: "Ar putea sa ajute!" | EXCLUSIV ProSport Live

23.02.2021, 11:18 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

In ultima perioada, s-a vorbit despre o posibila revenire a lui Gigi Multescu, pe banca lui Dinamo, in locul lui Ionel Gane. Ionel Danciulescu, fostul oficial al clubului ros-alb, a vorbit, in cadrul emisiunii ProSport Live, despre aceasta posibilitate. Ionel Gane a devenit antrenorul principal al lui Dinamo, in luna decembrie, dupa plecarea lui Cosmin Contra. Dinamo se afla pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obtinute dupa 24 de meciuri jucate. Ionel Danciulescu, despre posibila demitere a lui Jerry Gane de la Dinamo Fostul oficial din "Stefan cel Mare" nu a vrut sa se pronunte in legatura cu necesitatea ca Ionel Gane sa fie dat afara de la Dinamo, insa a atras atentia la faptul ca actualul antrenor principal de la clubul ros-alb se afla, la conducere, intr-un moment greu al echipei. "Nu stiu daca ar trebui o schimbare la nivelul bancii tehnice. Sa nu uitam, Jerry a ramas intr-un moment complicat, greu pentru echipa, a facut si lucruri bune. E adevarat, nea Gigi (n.r. Gheorghe Multescu) e un om cu experienta extraordinara, are ochi la fotbalisti, e un om de calitate, cu experienta. Ar putea sa ajute cu un sfat si sa fie alaturi de echipa, dar aici este decizia celor care conduc", a declarat Ionel Danciulescu, la ProSport Live. Ionel Danciulescu, atac devastator la adresa spaniolilor de la Dinamo Ionel Danciulescu s-a saturat de spaniolii care au preluat-o pe Dinamo si ii indeamna sa le ofere suporterilor actiunile pe care le detin. In plus, "Danciu" a vorbit in termeni duri despre acestia, pe care ii acuza de faptul ca fura banii stransi de suporteri. "Spaniolii au facut haos, eu nu inteleg de ce nu vin frumos sa dea actiunile catre suporteri si cred ca lucrurile ar avea o finalitate. Eu sunt convins ca, alaturi de "DDB", vor aparea multi sponsori, dar asa, cu partea spaniola nimeni nu se asociaza. Ei stau aici numai ca cei din "DDB", saracii, sa stranga banii si cumva sa fure banii. Nimeni nu se sesizeaza! Daca se intampla ca un patron roman sa fie in alta tara straina, cu siguranta era luat la purificat si nu cred ca scapa", a spus Ionel Danciulescu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare