Liga 1

thumbs

Oficialii lui Dinamo ii bat obrazul lui Pablo Cortacero: "Nu cred ca mai are tupeu sa vina in Romania". Ce se intampla cu banii de licenta

25.02.2021, 23:23 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Momentan, nu se mai stie nimic de Pablo Cortacero, patronul echipei din "Stefan cel Mare". Spaniolul este de negasit cand vine vorba de investit banii promisi la clubul la care este actionar majoritar, iar fanii se zbat in aceste momente sa stranga cei 830.000 de euro necesari pentru obtinerea licentei. Totusi, Pablo Cortacero ramane in continuare actionarul majoritar al clubului si poate oricand sa se intoarca si sa isi ceara drepturile. Nu de mult timp, Ibericul a inaintat o actiune in instanta in acest sens, sustinand ca a fost indepartat in mod abuziv de la conducerea Consiliului de Administratie al lui Dinamo. Oficialii lui Dinamo ii bat obrajul lui Pablo Cortacero Acum, managerul sportiv al "cainilor", ii bate obrazul patronului si arata ca ii vine greu de crezut ca spaniolii vor ridica pretentii, dupa ce au abandonat clubul. "Nu ne temem ca Pablo Cortacero se va intoarce. Nu cred ca mai are tupeu sa vina in Romania dupa tot ceea ce a facut. Este adevarat ca are 70% in acte, dar mi-e greu sa imi inchipui ca spaniolii vor veni cu pretentii dupa atata timp in care nu au bagat un euro. Singurul mod prin care cred ca Pablo Cortacero ar veni ar fi sa aiba 3-5 milioane de euro, insa stiti foarte bine ca acest lucru nu se va intampla. Acest club supravietuieste datorita suporterilor care s-au incapatanat si nu il lasa sa moara", a mai adaugat oficialul dinamovist, potrivit Fanatik. Marius Nicolae a mai vorbit si despre eforturile suporterilor, care si-au propus sa adune suma pentru obtinerea licentei pentru sezonul urmator. "Suntem in grafic cu calculele pentru obtinerea licentei. Cei din DDB se ocupa foarte bine de acest lucru si ceea ce se intampla acum la Dinamo este doar cu ajutorul acestui efort al fanilor. Dinspre Spania nu avem niciun semn. Eu sper si sunt increzator ca se vor putea plati datoriile, iar daca asta se va intampla va fi exclusiv meritul fanilor. Suntem la zi cu salariile in ceea ce priveste 80-90% din lot. Aici ne-au dat o mana de ajutor si fotbalistii pentru ca au acceptat micsorarea contractelor. Situatia din acest punct de vedere la club nu este atat de rea. Dar fiind vorba de Dinamo mereu auzim ca sunt probleme. Eu stiu ca foarte multe cluburi din Liga 1 au probleme cu licentierea si strang din dinti sa poata sa plateasca datoriile pe care le au in timp util", a spus Mario Nicolae.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare