Atletism

thumbs

Atletul Noah Lyles a doborat recordul la proba de 200 m, detinut de Usain Bolt la Diamond League

25.08.2019, 19:08 Sursa: Prosport

Atletul Noah Lyles (22 de ani) a scos cel mai bun timp inregistrat vreodata la proba de 200 m, in competitia IAAF Diamond League. Precedentul record al competitiei era detinut de Usain Bolt.

Alergatorul american, in varsta de 22 de ani, Noah Lyles a scos un timp de 19.65 secunde. Pe locul doi s-a clasat turcul Ramil Guliyev, cu un timp de 20.01 secunde, iar, pe locul trei, canadianul Aaron Brown, cu 20.13 secunde.

Pana la acest moment, cel mai bun timp inregistrat la proba de 200 m, in competitia IAAF Diamond League, ii apartinea celebrului Usain Bolt si era de 19.73 secunde.

"Vin dupa o saptamana plina de antrenamente si asta imi da foarte multa incredere. S-a simtit rapid. Am clipit si, dintr-o data, cursa se sfarsise", a spus Noah Lyles, la sfarsitul cursei, conform site-ului oficial IAAF.

Desi recordul in proba de 200 m de la Diamond League i-a fost doborat, Usain Bolt detine inca recordul mondial in proba de 200 m, atletul jamaican inregistrand un timp de 19.19 secunde.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare