Atletism

thumbs

Ea este sportiva care are 27 de animale de companie | GALERIE FOTO

13.04.2020, 12:57 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Pasiunea pentru atletism si dragostea pentru animale nu au limite pentru Andreea Panturoiu! Campioana nationala la triplusalt are nu mai putin de 27 de animale de companie. Iepurasul Rica o insoteste pe atleta chiar si in cantonamente. Numeroasele cantonamente, dar si acum perioada de izolare, trec mai usor pentru Andreea Panturoiu. Atleta imparte camera de hotel cu un iepure de companie pe nume Rica. "Cantonamentele sunt mai frumoase cu Rica. Cand am un antrenament mai greu si vin obosita, stiu ca am o metoda de relaxare in camera si asta ma inveseleste. Este adorat de toata lumea, nu ai cum altfel, daca te uiti la el. E irezistibil. Acum trei ani m-am hotarat sa imi iau si un iepuras de companie. Sunt o persoana foarte responsabila si grijulie, stiam ca o sa pot sa am grija de el. La competitii, cand nu pot sa-l iau cu mine, il las la prieteni. L-as lua pe Rica la Tokyo, o sa-i fac pasaport, dar mi-e cam frica sa nu mi-l manance cineva pe acolo. Cred ca o sa-l las acasa. De la Tokyo probabil o sa-i aduc ceva crantanele, ceva specific, o sa ma interesez", a declarat Andreea Panturoiu, campioana europeana de tineret la triplusalt. Are 18 pisici, 8 caini si un iepure Andreea Panturoiu are nu mai putin de 27 de animale de companie. Pe multe dintre ele le-a gasit pe strada si le-a luat acasa. "Animalele sunt o nebunie de-ale mele, inca de cand eram mica. Nu stiu de unde am mostenit-o. Animale am multe, dar sunt in mai multe locuri. Acasa am un catel si un pisic, la matusa mea avem 14 pisici si 6 catei, la tatal meu mai am 3 pisicute si inca un catel. De foarte multe ori le-am gasit si le-am luat acasa, in felul asta le-am strans. Matusa mea imi spunea sa le aduc, ca unde sunt 13 mai incape si al 14-lea. Pasiunea pentru animale si pasiunea pentru atletism se impaca foarte bine. Ambele te invata sa fii responsabil. Pot sa-mi imaginez viata fara atletism, dar nu pot sa mi-o imaginez fara animale", a completat Andreea Panturoiu, campioana europeana de tineret la triplusalt.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare