Atletism

thumbs

Romania, tara investitiilor sportive facute de mantuiala! Cum arata pista de atletism dreptunghiulara, care a costat 120.000 de euro

07.11.2021, 14:04 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Momente de mandrie pentru Primaria municipiului Blaj, care a inaugurat recent modernizarea unui teren de fotbal si a unei piste de atletism, pentru care s-au investit aproximativ 260.000 de euro. Cu toate acestea, cine s-a ocupat de proiect a facut o treaba pur romaneasca, de mantuiala, mai ales in privinta pistei de atletism, pe care a construit-o intr-o forma aproape dreptughiulara. Practic, culuarele nu au distante egale intre ele. Sportivii vor fi obligati sa "dea coltul" cand vor ajunge la ceea ce trebuiau sa fie arce de cerc. Pista de atletism dreptunghiulara la Blaj! Primarul din Blaj este constient de eroarea comisa de proiectanti si executanti, dar nu pare foarte afectat de situatie, chiar daca a gasit timp sa se laude cu inaugurarea proiectului pe retelele de socializare. "Stadionul CIL, complet reamanjat, dotat cu posta de alergare moderna, gazon nou si instalatie subterana de irigare! O investitie in valoare de 260.000 de euro", se lauda primarul Gheorghe Valentin Rotar, pe pagina de Facebook. Intrebat daca stie despre situatia pistei dreptunghiulare, probabil unice in lume la un asemenea cost, primarul a raspuns: "Da stiu, nu sunt arce de cerc. Asa ne-a pernis terenul . Terenul si posta sunt pentru amatori. Avem un alt stadion care este in reabilitare, pe CNI, care indeplineste toate conditiile pentru fotbal si atletism", a raspuns primarul Rotar, conform Adevarul. Practic, nu era obligatoriu ca pista sa fie corespunzatoare, deoarece se mai construieste una, pentru profesionisti, asa ca nu-si avea rostul. Postarea de pe Facebook a adunat o multime de comentarii din partea oamenilor revoltati pentru aceasta investitie facuta fara simt de raspundere. "Pista dreptunghiulara pe care nu se pot desfasura evenimente sportive. Bataie de joc! Dar Bravo domnule primar! Poate pe urmatoarea o faceti triunghiulara ca sa fie misto", i-a transmis una dintre persoanele uluite. De asemenea, un alt internaut este de parere ca reusita trebuie celebrata mai cu fast: "E de Cartea Recordurilor! Prima prista dreptughiulara din lume", a afirmat acesta.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare