Basket

thumbs

Halucinant! A folosit un penis fals pentru a trece testul antidoping: ce s-a intamplat in momentul in care oficialii au trecut la actiune

19.05.2019, 19:32 Sursa: Prosport

Fosta vedeta a lui LA Lakers, Lamar Odom, retras din activitatea de baschetbalist in 2014, a socat in urma ultimei declaratii facute. La Jocurile Olimpice din 2004, fostul jucator a recunoscut ca a folosit un penis fals pentru a-i pacali pe oficialii care l-au supus unui test antidoping.

Desi e cunoscut pentru viata extrasportiva agitata, Lamar Odom a fost unul dintre cei mai buni baschetbalisti ai planetei, iar recent si-a publicat autobiografia numita "Darkness to light", iar dezvaluirile socante nu au lipsit.

Cu siguranta, Lamar Odom a surprins in momentul in care a amintit de un episod necunoscut publicului petrecut la Jocurile Olimpice de la Atena. Fostul jucator al lui LA Lakers consumase marijuana de-a lungul verii, in 2004 si s-a gandit la o solutie pentru a putea fenta testul antidoping.

"Am inceput sa cautam pe internet "penisuri false" si diverse metode de a trece testul antidrug. Dupa o cautare amanuntita am comandat un penis negru, artificial, gigantic, care ajungea a doua zi. L-am pus, oficialii NBA, care au facut testul, au masurat temperatura urinii, pentru a se asigura ca imi apartine" , a scris Lamar Odom.

Spre surprinderea lui, metoda i-a reusit, iar testul a iesit negativ.

Articole asemanatoare