Basket

thumbs

Din Sibiu, un model pentru mai-marii sportului. Initiativa de record mondial care a primit un mare "like" la Barcelona din partea Euroligii de baschet

05.05.2019, 14:54 Sursa: Prosport

Initiativa suporterilor CSU Sibiu de a stabili un nou record mondial, cu un numar aniversar al revistei CSU Fans Magazin printat intr-un format gigant, a atras atentia Euroleague Basketball. Forul mondial si-a manifestat suportul fata de acest proiect, oficialii de la Barcelona urmand a intermedia semnarea unor exemplare de catre jucatori si antrenori din Euroliga.

"Noi toti cei de la Euroliga vrem sa ii felicitam pe cei de la CSU Sibiu si pe suporterii lor pentru initiativele originale si extraordinare pe care le au. Faptul ca au mai batut deja un record mondial si urmeaza sa il bata pe al doilea arata ambitia clubului. Noi, iubitorii de baschet, ne bucuram sa vedem ca pasiunea si sustinerea pentru acest sport ajung peste tot si fac sa se intample lucruri incredibile asa cum este aceasta revista uriasa ", a declarat Alex Ferrer Kristjansson, director de comunicare si branding al Euroligii.

Euroliga va promova proiectul sibian la cel mai inalt nivel, folosindu-se de resursele proprii, iar la Sibiu se vor intoarce in curand cateva numere de colectie ale CSU Fans Magazin, semnate de unii dintre cei mai buni jucatori si antrenori din lume. Acestea vor fi vandute in cadrul unei licitatii, cu scopul de a strange fonduri pentru construirea statuii lui Elemer Tordai, fost capitan si antrenor secund al formatiei sibiene.

"CSU Fans Magazin", singura revista de baschet din Romania este realizata de supoerteri si a intrat in al 13-lea an de existenta. Pentru a marca numarul 200, a aparut initiativa unei editii speciale, in format de 1*1.6 m, cu 24 de pagini. Proiectul este realizat de Asociatia "Al 6-leajucator" si are ca dublu scop marcarea numarului aniversar al revistei si strangerea de fonduri pentru realizarea proiectului inscris la Maratonul International Sibiu, statuia lui Elemer Tordai.

Revista de record mondial "CSU Fans Magazin" va fi tiparita si in format standard, intr-un tiraj de 1500 de exemplare, iar 8 dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiti din Romania, dar si din baschetul international. Cele 8 reviste cu autograf vor fi fi scoase la licitatie, intr-un format de colectie, inramate, cu scopul obtinerii de fonduri pentru realizarea statuii lui Elemer Tordai.

La finalul lunii aprilie, CSU Sibiu a castigat Cupa Romaniei la baschet masculin, dupa ce a trecut de CSM CSU Oradea, cu scorul de 88-78 (26-21, 21-24, 21-18, 20-15), in cadrul finalei Final 4 Cupa Romaniei, editia 2018-2019. Liderul Ligii Nationale de Baschet la finalul sezonului regulat, CSU Sibiu tinteste si castigarea titlului. Echipa antrenata de Dan Fleseriu a acces deja in semifinalele LNB dupa meciul patru al duelului cu Dinamo Stiinta Bucuresti.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare