Basket

thumbs

"Trei la trei cu oamenii mei" | Noul sezon de baschet 3x3 incepe la Bucuresti si se joaca pe muzica lui Junkyard si Electric Brother

09.05.2019, 17:10 Sursa: Prosport

Sport Arena Streetball Tour 2019, circuitul national de baschet 3x3, va debuta in forta pe o piesa compusa de Junkyard si Electric Brother care va da tonul la Superbet 3x3 Challenge, primul turneu al anului. Evenimentul va avea loc intre 10 si 12 mai la ParkLake Shopping Center si va reuni la start peste 300 de participanti.

Piesa "3x3" va fi lansata in mod oficial in cadrul evenimentului Superbet 3x3 Challenge, sambata dupa amiaza, atunci cand Junkyard si Electric Brother vor interpreta live, in premiera absoluta, melodia care a fost compusa special pentru evenimentele Sport Arena Streetball si va deveni sound-ul oficial al sezonului 2019.

Pe ritmul muzicii si al mingii de baschet driblate cu intensitate atat jucatorii cat si spectatorii vor avea parte de un week-end plin de actiune in ParkLake Shopping Center.

Meciul celebritatilor, in care vor evolua Lora, Speak, Ionut Ghenu, Vlad Munteanu si Virgil Stanescu, va avea loc duminica dupa amiaza, in timp ce demonstratiile de slam-dunk, momentele de dans si majorete precum si concursurile pentru spectatori vor anima competitia in ambele zile.
Dunkerii Marco Favretto din Italia si Gediminas Zitlinskas din Lituania, doi dintre cei mai spectaculosi dunkeri din Europa, se vor duela in mai multe reprezentatii, atat sambata cat si duminica.

Fiecare jucator va puncta in clasamentul mondial FIBA 3x3, iar punctele acumulate de jucatorii romani contribuie in clasamentul mondial pe natiuni, care este criteriu principal de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Componentele lotului national feminin de baschet 3x3, Gabriela Marginean, Sonia Ursu si Ancuta Stoenescu, alaturi de Daiana Tanase, vor evolua pentru Stiinta Bucuresti si vor incerca sa isi apere titlul cucerit anul trecut la acelasi turneu de debut.

Echipe din Serbia si Grecia alaturi de cele mai bune echipe romanesti vor fi prezente in turneu la categoria Open Masculin, unde campioana va incasa un cec in valoare de 1000 de euro.

Parintii vor trai din nou la intensitate maxima partidele de la categoriile baby si mini, cei mai mici baschetbalisti traind si la editiile precedente momente de neuitat pe teren.

Concursul Superbet Lucky Shot va oferi spectatorilor sansa sa castige un premiu in bani in valoare de 250 de lei, provocand astfel fanii fenomenului 3x3 sa devina chiar ei vedete pe terenul de joc.

Superbet 3x3 Challenge este un turneu marca Sport Arena Streetball, organizat cu sprijinul ParkLake Shopping Center. Evenimentul este sustinut de Superbet - naming partner, Mastercard, Nike - elite partners, Tissot - official timekeeper, UPC - connectivity partner, Horizon, Serioux, sportloft.com, Gatorade, Pep&Pepper, Lego, World Class, Doritos si Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti - event partners. Promovat de ProFM.
Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare