Basket

thumbs

Lora, in centrul atentiei la super-show-ul de baschet Superbet 3x3 Challenge din ParkLake Shopping Center. Fetele din nationala de 3x3 au inceput drumul catre Tokyo!

13.05.2019, 19:34 Sursa: Prosport

Cantareata Lora l-a asistat pe dunker-ul Italian Marco Favretto in timpul demonstratiei de slam-dunk care a fost punctul culminant al turneului Superbet 3x3 Challenge, primul eveniment marca Sport Arena Streetball din 2019. Show-ul de baschet 3x3, disciplina olimpica incepand cu Tokyo 2020, a marcat si startul campaniei de calificare pentru echipa nationala de fete.

Lora, alaturi de prietenul ei Ionut Ghenu si de Speak au alcatuit echipa artistilor in meciul celebritatilor in care au incheiat la egalitat 8-8, cu echipa managerilor din care au facut parte Virgil Stanescu, fostul fotbalist Vlad Munteanu si Florin Jianu.

Stanescu a avut emotii atat pe teren, unde a jucat finala categoriei open, cedata in fata sarspbilor de la Vrbas Avai, dar si in afara terenului, ca cel mai infocat fan. Fiul sau, Remi, a devenit campion la categoria Baby, alaturi de coechipierii sai Petru Sparlac, Alex Popovici si Horia Danis dupa o finala castigata cu 7-5 in fata celor de la Warriors Lynx.

Ploaia a dat peste cap programul primelor doua zile ale competitiei, insa in ciuda vremii nefavorabile, fiecare moment prielnic a fost folosit de catre pasionatii de baschet pentru a incinge traditionalele miute pe terenurile instalate la ParkLake Shopping Center.

Fetele din nationala Romaniei de baschet 3x3, care la Superbet 3x3 Challenge si-au inceput oficial drumul pentru calificarea la Jocurile Olimpice, s-au impus la categoria Open Feminin, evoluand pentru Stiinta Bucuresti.

Sonia Ursu a fost desemnata cea mai buna jucatoare a competitiei, in timp ce MVP-ul turneului masculin a fost sarbul Philip Simic. Ambii sportivi au fost premiati cu cate un ceas de catre Tissot - official timekeeper al competitiei.

Daca italianul Favretto a impresionat prin tehnicitatea dunk-urilor sale, lituanianul Gediminas Zitlauskas a uluit asistenta prin detenta sa impresionanta si executii un grad ridicat de dificultate.

Sambata Junkyard si Electric Brother au electrizat atmosfera cu cantecul "3x3" care a devenit sound-ul oficial al Sport Arena Streetball si a fost lansata in premiera la eveniment.

Trupa de majorete Dracula's Girls din Targoviste a aprins imaginatia spectatorilor prin coregrafiile etalate pe terenul din ParkLake Shopping Center. Fetele lui Dracula si-au bagat coada si in masina oficiala a turneului, oferita de APAN Top Selection, care a fost umpluta cu mingi de baschet.

Peste 300 de participanti s-au inscris pentru acest prim turneu marca Sport Arena Streetball al anului. Cele mai mari emotii le-au trait parintii la finalele categoriilor de copii, toate incheiate cu victorii la limita. Guacamolii au invins cu 6-5 pe Lakers 3x3 la Mini baieti iar Green Freaks a castigat cu 10-8 in meciul cu Dragons.

Copiii scolii de dans Ana Dance, din ParkLake Shopping Center au completat perfect un week-end dedicat sportului urban, prin demonstratiile de street-dance pe care le-au sustinut in cursul zilei de duminica.

Concursul Superbet Lucky Shot i-a introdus pe spectatori in atmosfera evenimentului, acestia avand sansa sa evolueze pe terenul central pentru un premiu in bani in valoare de 250 de lei.

Superbet 3x3 Challenge a fost un turneu marca Sport Arena Streetball, organizat cu sprijinul ParkLake Shopping Center. Evenimentul a fost sustinut de Superbet - naming partner, Mastercard si Nike - elite partners, Tissot - official timekeeper, UPC - connectivity partner, Horizon, Serioux, sportloft.com, Gatorade, Pep&Pepper, Lego, World Class, Doritos, Ideal Board Games, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Primaria Sectorului 3 - event partners. Un eveniment promovat de ProFM.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare