Basket

thumbs

Mutare importanta in NBA. Brooklyn Nets i-a luat campionul echipei Golden State Warriors. Kevin Durant: "Odata cu noul capitol voi face asta"

08.07.2019, 09:27 Sursa: Prosport

Golden State Warriors si Brooklyn Nets au finalizat demersurile pentru transferul lui Kevin Durant (30 de ani).

Contractul lui Kevin Durant cu Brooklyn Nets este, conform CBS Sports, pe o perioada de patru ani si 164 de milioane de dolari.

" Kevin este un campion, unul dintre cei mai buni jucatori ai acestei generatii sau ai oricarei generatii ", a declarat managerul general al lui Brooklyn Nets, Sean Marks, intr-un comunicat oficial.

"Alaturarea echipei noastre a unui jucator de calibrul lui Kevin ne confera posibilitatea de a concura impotriva unor echipe de elita din aceasta liga. Abilitatile sale extraordinare si dedicarea lui l-au facut un jucator ofensiv extrem de talentat si noi, la fel ca intreg Brooklyn-ul, suntem fericiti sa ii urmam lui Kevin si familiei sale bun venit la Nets ", a mai adaugat Sean Marks.

Golden State Warriors si Brooklyn Nets au ajuns la un acord care presupune un schimb de jucatori. Kevin Durant la Brooklyn Nets, iar D'Angelo Russel la Golden State.

Odata cu venirea la Brooklyn Nets, Durant si-a schimbat si numarul "35" de pe tricou, cifra care il facuse celebru. Acesta a explicat aceasta schimbare printr-o postare pe contul sau personal de Instagram.

" 35 ne-a luat pe mine si pe familia mea din Seat Pleasant, Maryland, si ne-a aratat lumea. 35 mi-a permis sa cunosc persoane pe care niciodata nu as fi avut sansa sa le cunosc. Mi-a permis sa experimentez lucruri pe care nu as fi avut sansa sa le experimentez si mi-a permis sa imi ating scopuri pe care niciodata nu as fi putut sa le ating. 35 mi-a permis sa merg la Universitatea din Texas sa joc baschet. 35 mi-a permis sa imi ating visul de a juca in NBA, in Seattle. 35 mi-a permis sa joc baschet, in Oklahoma, si sa formez legaturi si prietenii care vor dura o viata. Nu in ultimul rand, 35 mi-a permis sa merg in Bay Area si sa castig doua campionate si sa leg prietenii pe care timpul sau distanta nu le vor rupe niciodata. 35 a fost ales in onoarea cuiva foarte apropiat si drag mie. Intotdeauna il voi respecta si voi respecta numarul 35. Insa, odata cu acest nou capitol din cariera mea, numarul pe care il voi purta pe spate va fi 7 ", a fost declaratia lui Kevin Durant.

Durant va rata o parte din sezonul 2019-2020, trebuind sa se recupereze dupa ce a suferit o ruptura a tendonului lui Ahile, in Meciul 5 al finalei NBA din 2019.

Kevin Durant este de 10 ori All Star si de doua ori campion NBA, cu Golden State Warriors. El a fost ales MVP (n. red. - Most Valuable Player / Cel mai valoros Jucator) in 2014.

Articole asemanatoare