Handbal

thumbs

Florentin Pera a prefatat finala SCM Rm. Valcea - CSM Bucuresti: "Au lotul cel mai valoros, un buget mult peste al formatiei noastre, dar in acest sezon am aratat ca se pot obtine performante si cu inima, cu munca, cu daruire"

20.04.2019, 20:00 Sursa: Prosport

SCM Rm. Valcea si CSM Bucuresti se vor bate duminica, de la ora 17:30, pentru castigarea Cupei Romaniei. Va fi a patra intalnire intre cele doua echipe in acest sezon, iar gruparea din Zavoi este in avantaj, 2-1. Si mai important, echipa lui Florentin Pera a castigat un trofeu si este in pole-position pentru a se impune si in Liga Nationala.

Dar antrenorul formatiei SCM tinteste acum o tripla de vis. "Ar fi o realizare si o performanta enorma pentru echipa noastra, avand in vedere ca la inceputul sezonului nimeni nu se astepta ca Rm. Valcea sa ajunga in pozitia in care sa castige Supercupa, sa fie principala candidata la titlu si, bineinteles, cu sanse si la castigarea Cupei Romaniei. Este un lucru pe care toti suporterii nostri il apreciaza enorm de mult, in jurul echipei s-a creat o emulatie. Valcea respira handbal in acest moment si sper din toata inima ca evolutia echipei noastre sa fie constant buna, sa avem o prestatie cat mai solida si in finala. Abordarea va fi cu un singur gand, de a castiga si Cupa Romaniei", a declarat Florentin Pera.

Dincolo de obiectivul pe care si-a propus, antrenorul formatiei valcene s-a referit si la batalia cu rivala din acest sezon: "Va fi un meci dificil, trebuie sa fim corecti, CSM Bucuresti este echipa cu lotul cel mai valoros, cu foarte multe vedete, cu un buget mult peste al formatiei noastre. Dar in acest sezon am aratat ca se pot obtine performante si cu inima, cu munca, cu daruire. Vreau sa cred ca fetele constientizeaza importanta acestui trofeu si vor intra cu multa dorinta in teren".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare