Handbal

thumbs

EXCLUSIV | Lovitura de proportii data de Rapid Bucuresti la revenirea in Liga Nationala: Paula Ungureanu, primul transfer de gala in cadrul noului proiect!

11.06.2019, 12:18 Sursa: Prosport

Rapid Bucuresti anunta un nou inceput in handbalul feminin, dupa ani de zile in care s-a zbatut in mediocritate si a facut nateva intre Liga Nationala si Divizia A. In tentativa de a redeveni una dintre formatiile de prim-plan in Romania, trupa antrenata de Robert Licu a efectuat un prim transfer de top. Este vorba despre portarul Paula Ungureanu, care in ultimele trei sezoane a evoluat la CSM Bucuresti!

"Este un inceput extraordinar pentru noua echipa a Rapidului. Mai avem mici detalii de pus la punct, iar la intoarcerea Paulei Ungureanu din vacanta vom semna si contractul. Ea este o jucatoare extraordinara, cu foarte multa experienta, va fi liderul in jurul caruia vom construi echipa", ne-a declarat managerul echipei de handbal, Bogdan Vasiliu.

Paula Ungureanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, este una dintre jucatoarele pentru istoria handbalului romanesc in ultimii 15 ani. Portarul este una dintre cele trei handbaliste din Romania, alaturi de Aurelia Bradeanu si Valentina Ardean-Elisei, care au participat la toate marile performante ale echipei nationale din aceasta perioada: argint la Mondialul din 2005, bronz la Euro 2010 si bronz la Mondialul din 2015. In ultimii ani, Paula a aparat constant in Liga Campionilor , la Oltchim, HCM Baia Mare si CSM Bucuresti. In trecut, ea a mai mai jucat pentru cateva echipe de top in vremurile respective, precum Hypo Viena, Dunaferr si Podravka.

La 39 de ani, Paula Ungureanu a avut mai multe oferte din tara (Corona, Gloria Bistrita), dar si din strainatate, dar in cele din urma a ales sa ramana in Bucuresti.

Puteti citi aici un INTERVIU de exceptie realizat cu Paula Ungureanu inaintea unui Final Four cu CSM Bucuresti (2018), cu referire si la intreaga cariera.

La revenirea in Liga Nationala, Rapid Bucuresti intentioneaza sa construiasca o echipa competitiva, iar Paula Ungureanu este primul mare transfer gandit in acest context.

Articole asemanatoare