Handbal

thumbs

SCM Poli isi asteapta adversarul din Cupa EHF, dar se va confrunta cu probleme pentru reluarea pregatirilor. Sala polivalenta din Timisoara, cu parchetul nevopsit

12.07.2019, 10:58 Sursa: Prosport

Una dintre echipele care reprezinta Romania in Cupa EHF la handbal masculin, SCM Poli Timisoara, nu va putea relua pregatirile pentru noul sezon in cel mai confortabil mediu.

Adica, in propria sala, unde autoritatile locale fac in dorul lelii lucrarile din pauza de vara. In Sala "Constantin Jude", proprietatea municipalitatii, parchetul a fost raschetat, dar nu a fost chituit, nici vorba de vopsire si lacuire. Poli se va reuni joi, 18 iulie, iar clubul e nevoit acum sa caute alte sala.

Practic, nici macar personalul de la cea mai mare sala de sport din Timisoara nu stie cand se va mai lucra la pachetul care sta raschetat de peste doua saptamani.

Oricum, dupa vopsire, in sala nu trebuie sa calce nimeni timp de un numar destul de mare de zile, pentru uscarea vopselii si, apoi, a lacului. In aceste conditii, surse din cadrul clubului spun ca se cauta o alta sala in oras. Cel mai probabil, Poli se va antrena in sala Universitatii de Vest, unde a si jucat in toamna un meci cu Steaua. Sala este una cu o suprafata de linoleum montat pe ciment, nu parchet, ca la Sala "Constantin Jude".

Pentru club, nu este o optiune foarte fericita, mai ales ca jucatorii nu sunt nici acum cu platile la zi, iar suprafata de la sala UVT este inferioara parchetului din cea mai mare sala din orasul de pe Bega.

Altfel, castigatoarea Cupei Romaniei va intra direct in turul II preliminar EHF. Marti, la Viena, se vor trage la sorti primele doua tururi. SCM Poli va fi cap de serie in turul secund, o dubla mansa programata la datele de 5/6, respectiv 12/13 octombrie. In turul III, programat in noiembrie, Timisoara poate da peste forte din handbalul german, francez, spaniol, danez sau ex-iugoslav.

Articole asemanatoare