Handbal

thumbs

SCM Rm. Valcea a realizat o repriza de vis cu Magura Cisnadie si a urcat pe locul 1 in Liga Nationala

12.09.2019, 20:10 Sursa: Prosport

SCM Rm. Valcea este noul lider in handbalul feminin, dupa victoria cu 27-17 in partida cu Magura Cisnadie, ultima a etapei a 3-a. Campioana Romaniei a devansat Corona Brasov la golaveraj, ambele formatii avand maximum de puncte.

In primele 30 de minute ale jocului Valcea - Cisnadie s-au inregistrat nu mai putin de 10 egalitati ( 11-10 pauza ). Nicio formatie nu a reusit sa conduca la mai mult de un gol. Elena Voicu a fost cea mai buna jucatoare a reprizei, avand mai multe interventii unu la unu.

Imediat dupa pauza, Valcea s-a desprins la 13-10, iar de acolo meciul s-a simplificat. Magura nu a mai reusit sa depaseasca apararea gazdelor, foarte bine condusa de Samara da Silva, iar Yulia Dumanska a inchis poarta. In partea secunda, SCM a reusit un 16-7, care spune totul despre raportul de forte din teren.

Urmatorul meci la Valcea este chiar marele derby cu CSM Bucuresti (21 septembrie).

Sursa foto: SCM Ramnicu Valcea - Handbal feminin

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare