Handbal

thumbs

Recital Sorina Tirca! Interul stanga a marcat 10 goluri intr-o repriza la Zalau, iar Corona Brasov isi continua parcursul perfect. Sambata e ziua marelui derby SCM Rm. Valcea - CSM Bucuresti

20.09.2019, 19:41 Sursa: Prosport

Corona Brasov a urcat pe locul 1 in Liga Nationala, dupa ce s-a impus cu 28-25 pe terenul echipei HC Zalau, in primul meci din etapa a 5-a. Formatia de la poalele Tampei are cel mai bun start din ultimii ani, cu cinci victorii.

Corona Brasov si-a aratat coltii inca de la inceputul meciului la Zalau, cand a preluat conducerea inca din minutul 1, printr-un gol marcat de Sorina Tirca. Interul stanga avea sa faca o repriza de exceptie, reusind sa marcheze in 30 de minute nu mai putin de 10 goluri. Cu o jucatoare atat de dominanta, Corona Brasov s-a desprins la sase goluri in minutul 24 (scor 13-7). Oarecum neasteptat, avand in vedere ca la Zalau a fost batuta si CSM Bucuresti in prima etapa.

In partea secunda, gazdele au reusit sa revina la un gol, 20-21 (min. 45), dar apoi Corona a "cantat" pe vocea Cristinei Laslo, iar diferenta de sase goluri s-a refacut: 20-26. In cele din urma, Brasovul a obtinut trei puncte mari si le priveste din postura de lider pe SCM Rm. Valcea si CSM Bucuresti, in marele derby de sambata, programat de la ora 15:30 (in direct pe TVR1).

"Tigroaicele" sunt obligate sa obtina cel putin un punct, altfel Valcea se desprinde extrem de periculos, la 6 puncte. Pe de alta parte, SCM joaca un meci cat un campionat.

Sursa: CSM Corona Brasov / Facebook

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare