Handbal

thumbs

Rasturnare de situatie in cazul Adrianei Craciun! Al doilea test de Covid-19 a iesit negativ, la numai doua zile distanta dupa ce a fost depistata pozitiv! "Eu sunt sigura cu nu am nimic. Ori esti bolnav ori nu esti"

10.07.2020, 17:51 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Adriana Craciun (31 ani), handbalista echipei SCM Craiova, a efectuat al doilea test de Covid-19, iar de aceasta data rezultatul a fost negativ. La inceputul saptamanii, sportiva care a castigat Liga Campionilor cu Buducnost Podgorica a fost testata pozitiv, motiv pentru care a intrat in izolare la domiciliu. Adriana Craciun: "Nu m-a surprins, mi-a dat soc total primul test de Covid-19" Adriana Craciun a avut un adevarat soc la inceputul saptamanii, cand a fost depistata pozitiv cu coronavirus, dupa ce a efectuat controlul medical . "Nu m-a surprins, mi-a dat soc total primul test", ne-a declarat interul stanga, mai ales ca nu a avut niciun simptom care sa ateste acest lucru. Tocmai acest motiv a indemnat-o sa faca un nou test. Astfel, la doua zile distanta dupa ce echipa a fost testata la Craiova, Adriana a efectuat controlul medical la o clinica privata din Valcea. Raspunsul a venit la o zi distanta, testul de Covid-19 a iesit negativ. "Chiar este surprinzator si pana la urma nu stii ce sa mai crezi. Eu sunt sigura cu nu am nimic. Ori esti bolnav ori nu esti. Daca ai un virus, trebuie sa ai macar o tuse, o raceala, temperatura, ceva. Eu nu am avut absolut nimic. Virusul exista, asta este sigur, dar nu prea cred in treaba asta cu asimptomatici. Poti sa faci 10 teste, cinci ies negative, iar cinci pozitive. Si atunci ce sa mai crezi?", a sustinut Adriana Tacalie. Handbalista s-a mai linistit, dar nu a iesit inca din izolare, pentru ca saptamana urmatoare urmeaza sa efectueze inca doua teste. "Trebuie sa mai fac unul marti, unul joi. Acesta este protocolul, noi suntem sportivi, nu avem ce sa facem. Nu stim cat o sa dureze treaba cu virusul, dar sportivii sunt cei mai afectati. Vom fi testati mai mereu! Cert este ca acum sunt in casa. Nu am stat destul in Starea de Urgenta (n.r. zambeste)", a mai spus Adriana Craciun, care spera sa-si reia cat mai rapid activitatea. Adriana Tacalie-Craciun s-a transferat in aceasta vara de la Magura Cisnadie la SCM Craiova. Fosta componenta a nationalei, interul s-a lansat in cariera la Oltchim. Ea mai jucat la Corona, Buducnost si Fleury. Cu echipa din Muntenegru a castigat si Liga Campionilor. Foto: Mircea Rosca / SportPictures

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare