Handbal

thumbs

Baia Mare, Cisnadie si Valcea si-au aflat adversarele din grupele EHF European League. Cisnadie are o grupa infernala!

25.11.2021, 14:40 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Minaur Baia Mare, SCM Rm. Valcea si Magura Cisnadie si-au aflat astazi adversarele din grupele EHF European League. Cele trei echipe romanesti nu se puteau intalni in aceasta faza, deoarece formatiile dintr-o tara nu pot fi repartizate in aceeasi grupa. Cea mai dificila misiune o are Magura Cisnadie, care a fost repartizata intr-o grupa infernala, alaturi de Lada Togliatti (Rusia), Herning-Ikast (Danemarca) si Storhamar (Norvegia). Baia Mare, Cisnadie si Valcea si-au aflat adversarele din grupele EHF European League. Cisnadie are o grupa infernala! Minaur Baia Mare a fost cap de serie si are o grupa dificila, cu Nantes (Franta), Zaglebie Lubin (Polonia) si Bietigheim (Germania). SCM Ramnicu Valcea are o grupa mai accesibila, cu Viborg (Danemarca), Vaci (Ungaria) si Chambray (Franta) si trupa pregatita de Bent Dahl are sanse bune de calificare in sferturile de finala. "Noi ne asteptam la echipe foarte puternice, dar am eliminat deja pe Most si Debrecen, care si ele sunt redutabile. Au ramas 16 echipe foarte puternice, cu oricare picam, trebuia sa jucam la fel. Toate echipele au sanse de calificare, totul va depinde de forma de moment la ora jocurilor si de starea de oboseala acumulata atunci. Vom face tot ce este omeneste posibil sa ne calificam mai departe" a spus tehnicianul Magurii Cisnadie, Alexandru Weber. La randul sau, Florin Verigeanu, presedintele sectiei de handbal de la SCM Rm. Valcea, a explicat: "Este o grupa echilibrata, pe care vrem sa o castigam. Va fi dificil, deoarece in luna ianuarie 2022, vom avea sapte jocuri (trei in grupele EHF si patru in campionat), iar in februarie 2022 vom disputa sase meciuri (trei in grupele EHF si trei campionat). Speram sa avem toate jucatoarele sanatoase si sunt convins ca vom trece de grupe". Prima runda din grupele EHF European League este programata pentru 8/9 ianuarie 2022, iar ultima etapa se va disputa pe 19/20 februarie 2022. Primele doua clasate din fiecare grupa se vor califica in sferturile de finala ale competitiei. Grupa A: Mosonmagyarovari KC (Ungaria), Sola HK (Norvegia), Besancon (Franta), Lokomotiva Zagreb (Croatia) Grupa B: Minaur Baia Mare, Les Neptunes de Nantes (Franta), Zaglebie Lubin (Polonia), SG BBM Bietigheim (Germania) Grupa C: Lada Togliatti (Rusia), Magura Cisnadie, Herning-Ikast (Danemarca), Storhamar (Norvegia) Grupa D: Viborg HK (Danemarca), Vaci NKSE (Ungaria), SCM Ramnicu Valcea, Chambray Touraine (Franta) Foto: facebook Magura Cisnadie

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare