Liga Europa

thumbs

Alex Cicaldau si Olimpiu Morutan, titulari in Marseille - Galatasaray! Pariurile lui Fatih Terim din Europa League

30.09.2021, 21:49 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Olympique Marseille - Galatasaray se joaca in etapa a doua din grupele Europa League, pe stadionul "Stade Velodrome", iar Alex Cicaldau si Olimpiu Morutan sunt titulari. Fatih Terim are mare incredere in cei doi internationali romani si i-a aruncat in lupta la partida jucata de Galatasaray cu Olympique Marseille, in deplasare. Olympique Marseille - Galatasaray are loc de la ora 22.00, pe "Stade Velodrome" din Marseille, in Grupa E din Europa League, iar trupa lui Fatih Terim incearca sa isi asigure prima pozitie. Alex Cicaldau si Olimpiu Morutan, titulari in Marseille - Galatasaray Fatih Terim se bazeaza pe Alex Cicaldau si Olimpiu Morutan sa faca un meci foarte bun in Franta si sa mentina Galatasaray pe primul loc in Grupa E din Europa League, iar acesta este motivul pentru care i-a titularizat pe amandoi. Inaintea meciului din etapa a 2-a, Galatasaray ocupa primul loc in clasamentul Grupei E din Europa League, cu 3 puncte, dupa ce a invins-o in primul meci pe Lazio. Pozitia a doua este ocupata de Marseille, cu 1 puncte, pe trei este Lokomotiv Moscova (1 punct), iar Lazio ocupa ultima pozitie (0 puncte). Echipele de start de la Olympique Marseille - Galatasaray: Olympique Marseille: Lopez - Lirola, Gonzalez, Saliba, Peres - Guendouzi, Gueye - Under, Harit, Dieng - Payet Rezerve: Amavi, Balerdi, Caleta-Car, de la Fuente, Gerson, Kamara, Luis Hernique, Mandanda, Milik, Ngapandouetnbu, Rongier Antrenor: Sampaoli Galatasaray: Muslera - Boye, Marcao, Nelsson, van Aanholt - Kutlu, Antalyali - Morutan, Cicaldau, Akturkoglu - Dervisoglu Rezerve: Babacan, Babel, Bayram, Cipe, Diagne, Feghouli, Kilinc, Luyindama, Mostafa Mohamed, Ozturk, Yedlin, Yilmaz Antrenor: Fatih Terim Dupa meciul cu Olympique Marseille, Olimpiu Morutan si Alex Cicaldau vor reveni la Bucuresti pentru a se alatura lotului convocat de Mirel Radoi pentru meciurile pe care echipa nationala a Romaniei le va juca impotriva Germaniei si Armeniei in preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare