Rugby

thumbs

Exceptional! S-au licitat echipamente ale unor mari sportivi din handbal, rugby, kickboxing si fotbal in valoare de aproape 50.000 de lei pentru a ajuta Spitalul Judetean din Suceava. Topul celor mai valoroase piese

10.04.2020, 15:13 Sursa: Prosport

Clubul Sportiv Universitar din Suceava a organizat o licitatie de amploare in ultima saptamana, in tentativa de a strange fonduri pentru a ajuta Spitalul Judetean din localitate, greu incercat in aceasta perioada. Actiunea s-a dovedit a fi un real succes! Clubul a reusit sa adune 89 de piese, echipamente sportive ale unor mari fosti si actuali sportivi din handbal, rugby, kickboxing si fotbal, iar in urma licitatiei ar urma sa adune aproape de 50.000 de lei. "Dragi prieteni, tocmai ce am parcurs listele cu ofertele depuse in cadrul licitatiei organizata pe pagina noastra de facebook in scopul sprjinirii celor aflati in linia intai a luptei impotriva pandemiei de coronavirus, la Suceava..., au fost scoase la vanzare cele 89 de articole sportive. Ii vom contacta pe toti castigatorii, pentru a stabili toate detaliile legate de predarea trofeelor. In conditiile in care vor fi castigatori ai licitatiei care nu-si vor revendica premiul, atunci vor fi desemnati invingatori urmatorii clasati", mesajul CSU Suceava Cea mai scumpa piesa de la licitatie a fost o pereche de manusi a lui Ionut Atodiresei. Pentru tricoul lui Nikola Karabatic din perioada FC Barcelona, pus la bataie de Iulian Andrei, antrenorul secund al clubului sucevean, a fost licitata suma de 2.500 de lei. Pe locurile 3-4 sunt tricourile cu care au intrat in aceasta campanie Yulia Dumanska si Cristina Neagu, ambele de la echipa nationala, pentru care s-au licitat 500 de euro (in jur de 2.400 de lei), respectiv 2.250 de lei. Tricoul lui Nicolae Dica a fost licitat pana la suma de 2.000 de lei, iar cel al lui Ianis Hagi cu 1,650 de lei. Cel putin 1.000 de lei s-au mai oferit pentru tricourile lui Mirel Radoi, Alexandru Csepreghi, Luciana Popescu si George Buricea, dar si pentru o pereche de manusi a lui Catalin Morosanu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare