Rugby

thumbs

Decizie drastica a instantei in privinta sportivului infectat cu COVID-19 care s-a urcat la bordul unui vas cu 423 de persoane. Unul dintre pasageri a murit!

06.05.2020, 15:17 Sursa: Prosport

Luca Singerman (22 de ani), fost rugbist la Buenos Aires Cricket & Rugby Club, s-a urcat la bordul unui vas cu 423 de pasageri, cu destinatia Buenos Aires, desi avea simptomele specifice infectarii cu COVID-19. Din pacate, un barbat care s-a aflat in ambarcatiune a decedat din cauza virusului mortal. Dupa cele intamplate, tanarul a fost trimis in judecata, iar instanta a decis ca acesta sa plateasca 375.000 de euro pentru nesabuinta sa. Pe langa amenda usturatoare, Singerman ar putea sa stea in spatele gratiilor intre 3 si 15 ani, noteaza El Observador. Ba mai mult, judecatorii vor ca fostul rugbist sa suporte toate costurile celor 423 de pasageri a-i vasului, care au fost pusi sub izolare intr-un hotel din Argentina. Cum se apara Singerman Desi a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, Luca Singerman a incercat sa se apere in fata celor care il acuza ca i-a pus in pericol pe ceilalti 423 de oameni care au calatorit alaturi de ei si a sustinut ca el si grupul sau de colegi au stat 14 zile in carantina inainte sa plece spre Buenos Aires. In momentul redactarii articolului, in Argentina erau raportate 5,020 de cazuri de infectie cu noul coronavirus si 264 de decese.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare