Rugby

thumbs

Finalele SuperLigii Nationale de Rugby se vor desfasura fara spectatori din cauza COVID. Decizia de ultima ora luata de FRR, dupa ce incidenta in Bucuresti a ajuns la 15 cazuri la mia de locuitori

13.10.2021, 18:31 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Stadionul "Arcul de Triumf" va gazdui, sambata, 16 ocombrie 2021, Finalele SuperLigii Nationale de Rugby. Partidele se vor disputa fara spectatori, dupa ce incidenta cazurilor la numarul de locuitori a ajuns aproape de 15 la mie in Capitala. De la ora 12:00, in finala mica, CS SCM Timisoara o va infrunta pe CS Dinamo, iar de la ora 17:00, CSA Steaua o va intalni pe campioana en-titre CSM Stiinta Baia Mare in marea finala. Dupa ce incidenta cazurilor de COVID in Bucuresti a ajuns la un nivel record pentru ultimii doi ani, anume 15 la mia de locuitori, Federatia Romana de Rugby a decis ca meciurile sa se dispute fara spectatori. Finalele SuperLigii Nationale de Rugby se vor desfasura fara spectatori din cauza COVID. Decizia de ultima ora luata de FRR Totodata, de restrictii vor avea parte si echipele participante, care vor beneficia de maximum 30 de locuri/echipa, accesul in stadion fiind posibil doar pentru cei vaccinati sau trecuti prin boala. "Avand in vedere evolutia ingrijoratoare a situatiei sanitare din Bucuresti din ultimele zile si faptul ca incidenta imbolnavirilor de COVID-19, cumulata in ultimele doua saptamani, a trecut de 15 la 1.000 locuitori, Biroul Federal al FRR a decis astazi, ca finalele SuperLigii, programate in acest weekend pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, sa se dispute fara spectatori. Aceasta decizie tine cont si de ratele ridicate de infectare din Bucuresti, dar si din zonele limitrofe si are ca scop diminuarea riscului epidemiologic in randul spectatorilor, organizatorilor si al sportivilor. De asemenea, s-a decis ca echipele participante in finalele SuperLigii sa beneficieze de maximun 30 locuri/echipa, accesul putandu-se face in stadion numai cu respectarea prevederilor HG 1090, adica cei vaccinati sau trecuti prin boala", transmite Federatiei Romane de Rugby.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare