Rugby

thumbs

Varianta Omicron a schimbat data finalei Cupei Romaniei la rugby! Cand se va juca ultimul act al popularei competitii cu balonul oval

03.12.2021, 07:03 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Cupa Romaniei la rugby editia 2021, dintre CSM Stiinta Baia Mare si SCM Timisoara, a fost reprogramata pentru data de 2 aprilie 2022, in urma deciziei de joi a Biroului Federal al Federatiei Romane de Rugby. Ultimul act al intrecerii fusese stabilit initial pentru data de 11 decembrie, dar a trebuit amanata dupa ce echipa baimareana a participat la un turneu in Africa de Sud. Campioana Romaniei a fost blocata cateva zile in Africa de Sud din cauza aparitiei pe continentul african a variantei Omicron a Covid-19. Varianta Omicron a dat peste cap finala Cupei Romaniei la rugby! Cand se va juca ultimul act al popularei competitii cu balonul oval Stiinta Baia Mare a fost repatriata marti, iar un jucator al "zimbrilor" a fost testat pozitiv la revenirea in tara la infectia cu virusul SARS-CoV-2. Conform datelor transmise de Ministerul Sanatatii, el se afla in izolare, sub observatie medicala, fiind asimptomatic. Acestuia i s-a recoltat o noua proba care a fost trimisa joi pentru secventiere la Institutul National de Cercetare Medico-Militara "Cantacuzino" Bucuresti. ???? Finala Cupei Romaniei 2021 dintre CSM Stiinta Baia Mare si SCM Timisoara a fost reprogramata pentru 2 aprilie 2022, in urma deciziei de astazi a Biroului Federal al Federatiei Romane de Rugby. i￯ Finala Cupei fusese stabilita pentru de 11 decembrie 2021.#RugbyRomania pic.twitter.com/f5Xw7LL2Pc - Rugby Romania (@RugbyRomania) December 2, 2021 CSM Stiinta Baia Mare a fost invinsa de Toyota Cheetahs, cu scorul de 54-5 (12-5), vineri, la Bloemfontein, in al doilea sau meci-test din turneul pe care il sustine in Africa de Sud. In urma cu o saptamana, in primul sau meci-test din emisfera sudica, Stiinta Baia Mare a surclasat-o pe Free State XV cu 72-14. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat adoptarea unei Hotarari a CNSU in baza careia calatorii care ajung in Romania din sudul Africii, unde a fost depistata noua varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2, vor fi carantinati timp de 14 zile.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare