Sport

thumbs

Cosmin Barcauan, despre viata de fotbalist: Daca faci ce iti place, sacrifici tot, familie, parinti

16.06.2019, 00:23 Sursa: Mediafax

A trecut prin momente dificile, cu antrenamente infernale, cantonamente lungi de o luna si a fost nevoit sa stea departe de familie, pentru ca a ales calea fotbalului. Intr-o discutie cu ProSport, fostul fundas a dezvaluit ce a trait in zecii de ani de cariera si cum a reusit sa treaca peste. "Nu pot sa spun ca am avut vreun regret in cariera. Poate ca m-am lasat cam devreme, poate ca mai puteam, dar am decis sa imi inchei cariera si sa imi intemeiez o familie. Poate mai puteam un an-doi.

Un fotbalist nu are viata de familie, e sacrificata. Mai mult stai in cantonamente decat cu familia. Cel mai lung a fost de 30 de zile. Eram cu Craiova la retrogradare. Am ratat si zilele de nastere ale copiilor mei. Si sarbatori. Daca jucam in campionat, nu puteam sa merg la familie in Grecia. Sunt multe momente pe care le pierzi. Sacrifici tot. Daca faci ce iti place, sacrifici tot, familie, parinti. Viata ta e sa joci fotbal, daca vrei. Daca nu, poti sa stai in alta parte", si-a inceput discursul Cosmin Barcauan, care nu s-a ferit sa raspunda unei intrebari legate de vicii.

"Da, normal. Am fost un jucator caruia i-a placut viata in afara terenului, dar am fost un jucator care a doua zi dadea totul. Chiar daca am avut o noapte pierduta. Eram un om care mai fuma, dar eram acelasi jucator. Daca noaptea eram primul si la antrenamente eram primul. Nu se vedea diferenta. Nu voiam sa las nimanui impresia ca nu dau 100%".

Cele mai importante echipe la care a evoluat Barcauan, in Romania, au fost Dinamo si Craiova. Cu "cainii" a reusit sa castige un campionat (2004) si doua Cupe ale Romaniei (2003 si 2004). In afara, fostul fotbalist s-a facut remarcat la Sahtior, alaturi de care a jucat in Liga Campionilor si a castigat doua campionate (2005 si 2006) si o Supercupa a Ucrainei (2006).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare