Sport

thumbs

Presa o lauda pe Halep, inainte de Turneul Campioanelor. "Chiar si in absenta lui Cahill, a continuat sa scrie istorie"

21.10.2019, 09:56 Sursa: Mediafax

Fostul lider mondial face parte dintre cele opt jucatoare de tenis care vor participa la competitia de la Shenzhen, iar jurnalistii iberici au notat ca punctul slab al Simonei este lipsa lui Darren Cahill din echipa sa.

"Putem confirma ca schimbarea antrenorului nu a decurs asa cum Simona Halep si-ar fi dorit. De fapt, a contat foarte mult absenta lui Darren Cahill. Chiar si asa, fara sa aiba un sezon constant, romanca a continuat sa scrie istorie. A castigat doar un titlu, e drept, dar e cel mai important dintre toate. Campioana la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Serena Williams in finala, poti cere mai mult de atat?

Simona are, fara indoiala, capacitatea de a gestiona anumite momente, stie cand sa preseze in momentele cheie, dar si cand sa faca o pauza. La Shenzhen vor fi cele mai bune jucatoare din lume, iar Simona are nevoie de dorinta de a castiga, dar si de motivatia de a scoate la lumina focul interior", au scris spaniolii de la Punto de Break.

Turneul Campioanelor va avea loc la Shenzhen, in China, competitie care se va desfasura in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare