Sport

thumbs

Fostul baschetbalist Delonte West sufera de o tulburare psihica si a ajuns om al strazii | VIDEO

21.01.2020, 13:35 Sursa: Mediafax

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

In ultimele zile, pe site-urile de sport din SUA au aparut filmulete de la mai multi fani ai baschetului, care il arata pe West intr-o situatie foarte dificila. Pare afectat de problemele pe care le are, nerealizand ce i se intampla. Recent, unul dintre fostii lui colegi a vorbit despre situatie.

"Tot ce putem face este sa ne rugam pentru el si pentru familia lui si sa speram ca o sa isi revina. Problemele la nivel psihic sunt destul de frecvente si apar la multe persoane, dar de care nu stiu ca sufera pana cand e prea tarziu. Nu stiu exact ce se intampla cu Dwest, dar sunt de partea lui si o sa il ajut cu ce pot. Am vorbit cu el in urma cu cateva luni, incercand sa fiu langa el ca prieten.

Slim doing bad NBA need to offer him some help pic.twitter.com/b7MtTj9JAt

- Maybe: Damani (@damani_givens) January 21, 2020

Daca ai probleme de acest tip, e nevoie sa stai de vorba cu cineva. Si cand ma refer la cineva, ma refer la doctor/ doctori, nu persoane din familie, pentru ca ele nu te pot ajuta concret." , a declarat Jameer Nelson, citat de Sports Illustrated.

Delonte West a evoluat, in cariera de sportiv, pentru Boston Celtics, Seattle SuperSonics, Cleveland Cavaliers si Dallas Mavericks. A prins si doua contracte in China, la Fujian Xunxing si Shanghai Sharks. In peste 10 ani de cariera, a adunat peste 16 milioane de dolari.

In urma cu cativa ani a fost depistat cu tulburare bipolara, care apare, potrivit specialistilor, dintr-o forma de depresie si momente de stres pe perioada mai lunga de timp. La acea vreme nu s-a ferit si a facut totul public.

Speculatiile cu privire la faptul ca a ramas sarac si ca a ajuns un om al strazii au aparut din 2016.

Apparently Delonte West was seen getting beat up in the street this Morning. I went to school with him and it's crazy to see just how his life has gone downhill since the NBA. pic.twitter.com/chm6Sbu9h6

- Meashaᅡ￯ (@N90sKindOfWorld) January 20, 2020

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare