Tenis

thumbs

Boris Becker a dezvaluit de ce nu o va antrena pe Halep: "Imi place Simona foarte mult, dar..."

18.01.2019, 12:08 Sursa: Prosport

Fostul mare campion al tenisului Boris Becker a explicat de ce nu o va antrena pe Simona Halep , cea care nu mai beneficiaza din noiembrie anul trecut de serviciile lui Darren Cahill.

"Imi place Simona foarte mult, dar nu vreau sa fiu un antrenor sau un consultant. In Romania am fost doar la o petrecere pentru a-l face fericti pe prietenul meu, Tiriac", a spus Becker, omul ce a castigat trei titluri de Wimbledon in cariera, conform celor de la Tennis World USA.

In luna decembrie a anului trecut au existat zvonuri privind o colaborare Halep - Becker, mai ales ca Simona a ramas fara serviciile antrenorului Darren Cahill, dar managerul de comunicare al romancei a lamurit repede situatia. Neamtul si tenismena noastra fusesera la o petrecere organizata de Ion Tiriac, omul de afaceri fiind fostul agent al neamtului si totodata mentorul sportivei din Constanta.

De asemenea, managerul de comunicare al Simonei, a spus atunci pentru ProSport: " Nu e nimic adevarat. Prezenta lui Becker a fost o surpriza pe care echipa Stejarii a facut-o la acel eveniment membrilor".

Halep a inceput sezonul fara antrenor, dupa ce anul trecut Darren Cahill a decis sa incheie colaborarea. De-a lungul timpului, Simona a mai avut ca tehnicieni pe unii ca Andrei Mlendea, Firicel Tomai, Adrian Marcu, Victor Ionita, Thomas Hogstedt si Wim Fissette.

Mai mult, neamtul a declarat recent ca Simona Halep nu va putea castiga Australian Open si a expus cele trei mari minusuri ale romancei: "Simona nu are cel mai bun serviciu din circuit, iar lovitura de forehand nu este nici ea perfecta. A fost accidentata mult timp si nu a mai jucat o perioada. O vad cam la acelasi nivel cu Kerber si sa nu uitam ca Serena este din nou la un nivel inalt. Nici de Caroline Wozniacki nu trebuie sa uitam, iar Muguruza evolueaza si ea din ce in ce mai bine. Sanse mai au pentru trofeu si unele ca Pliskova sau Julia Goerges, dar in schimb Sarapova nu e favorita. Ea trebuie sa arate ca mai paote juca la un nivel ridicat".

Articole asemanatoare