Tenis

thumbs

Ce variante de turnee WTA are Simona Halep pentru luna ianuarie 2022 in Australia. "Au fost piedici majore"

25.11.2021, 11:24 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Federatia Australiana de Tenis (Tennis Australia) a anuntat joi programul turneelor pe care le va organiza in 2022, inaintea primului Grand Slam al anului, Australian Open, care va avea loc la Melbourne intre 17 si 30 ianuarie. Primul eveniment al anului 2022 va fi Cupa ATP, care va demara la Sydney chiar pe 1 ianuarie si va fi dotata cu premii totale de 10 milioane de dolari. "Nu mai e o stire pentru nimeni ca pandemia, cu inchiderea frontierelor si diferite rate de vaccinare, a pus piedici majore", a declarat Craig Tiley, presedintele Tennis Australia. Ce variante de turnee WTA are Simona Halep pentru luna ianuarie 2022 in Australia. "Au fost piedici majore" "Din acest motiv am asteptat cat mai mult posibil pentru a garanta conditii optime pentru jucatori si fani, in maximum de locuri posibile", a adaugat oficialul. Turneul masculin pe echipe, Cupa ATP, castigat anul trecut de Rusia, condusa de Daniil Medvedev si Andrei Rublev, va deschide noul sezon. Competitia va fi urmata, in a doua saptamana a anului, de Sydney Tennis Classic, un eveniment ATP-WTA. La Melbourne vor avea loc trei turnee, doua WTA si unul ATP, in perioada 3-9 ianuarie, inaintea Openului Australiei, pentru care toti jucatorii vor trebui sa fie vaccinati. Adelaide va gazduit patru turnee, doua feminine si doua masculine, consecutive, in perioada 2-15 ianuarie. La Australian Open vin doar jucatori vaccinati Nu mai putin de 17 turnee, un numar record, vor avea loc in statele australiene Victoria, New South Wales si South Australia inaintea primului turneu de Mare Slem al anului. Organizatorii Australian Open, primul grand slam al anului 2022, au stabilit si regulile de participare legate de vaccinare. Astfel, vor fi acceptati doar jucatori vaccinati sau cu scutire medicala de la vaccinare, nu si cei trecuti prin boala si nevaccinati. Raman si in acest an fara traditionale competitii de inceput de sezon orasele Brisbane, Perth, Hobart si Auckland (Noua Zeelanda).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare