Tenis

thumbs

Simona Halep, mesaj superb pentru Horia Tecau: "Un model de profesionalism pentru mine!"

28.11.2021, 16:51 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Simona Halep a avut numai cuvinte de lauda pentru Horia Tecau! Fostul lider mondial a subliniat ca acesta a fost un "model de profesionialism". Horia Tecau si Simona Halep se cunosc de multi ani, iar marea noastra campioana si-a amintit ce facea atunci cand acesta juca primul meci in Cupa Davis. Simona Halep a fost alaturi de "tricolori" atat sambata, in prima zi, cat si duminica, la meciurile pe care Horia Tecau, Marius Copil si compania le-au disputat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Horia Tecau, un model pentru Simona Halep: "A muncit extraordinar!" Simona Halep a marturisit ce a discutat in ultima perioada cu Horia Tecau, dar a tinut sa-l si felicite pentru rezultatele deosebite din cariera. "Am venit pentru Horia. Mi-am dorit tare mult sa fiu la ultimul lui meci, pentru ca asa a spus, dar probabil o sa-l convinga echipa sa mai joace un meci. Echipa Romaniei are mare nevoie de el. A fost un sentiment deosebit sa ma aflu in sala atunci cand joaca ultimul meci. E o pierdere pentru tenisul romanesc si pentru tenisul mondial. E un coleg deosebit, un om extraordinar, il cunosc de foarte multi ani. Cand el a jucat primul meci in Cupa Davis, eu aveam 11-12 ani si era un model de profesionalism, de seriozitate pentru mine. A muncit extraordinar de mult, tot timpul il vedeai in sala de forta, un caracter extraordinar. Ne asemanam la aspectul asta, a avut un vis si l-a implinit. A excelat in proba de dublu si vreau sa-l felicit din suflet pentru ca a reusit o performanta deosebita pentru sportul romanesc, in primul rand. Am mai vorbit cu Horia, la Indian Wells, mi-a spus ca e un pic obosit si ca e momentul sa faca urmatorul pas in viata. Nu l-am crezut 100%, dar cand am citit mesajul postat de el pe social media m-am emotionat teribil si am avut lacrimi in ochi. Am realizat ca nu mai avem un coleg in echipa. Dar ma bucur ca a facut acest pas impacat si fericit si ii doresc mult bine in viata, pentru ca merita", a spus Simona Halep, pentru Digi Sport.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare