Tenis

thumbs

Nick Kyrgios joaca la "dublu!" Baiatul rau din tenis si-a inselat iubita cu o stripteuza, dar si cu un fotomodel | GALERIE FOTO

04.12.2021, 10:25 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Iubita lui Nick Kyrgios, sixtuplu campion in circuitul ATP, s-a despartit de acesta dupa ce baiatul rau din tenis ar fi inselat-o cu o stripteuza, dar si cu un model australian. Fosta iubita a lui Nick Kyrgios (26 de ani), Chiara Passari (23 de ani), l-a acuzat pe baiatul rau din tenis ca a inselat-o cu o stripteuza. Passari a publicat, de asemenea, mesaje primite de la Kyrgios, care ii adreseaza cuvinte urate femeii, cum ar fi: "nu te spanzura in seara asta", "taci din gura" si "esti toxica". Imaginea lui Nick Kyrgios a fost afecatata in trecut de mai multe scandaluri! Sportivul s-a mai despartit o data de Chiara Passari la inceputul anului, atunci cand australianca a spus ca Nick o supune violentei fizice si psihice. Cei doi s-au impacat, dar s-au certat din nou in luna octombrie, fiind despartiti de politie dupa un scandal in camera de hotel. Nick Kyrgios joaca la "dublu!" Baiatul rau din tenis si-a inselat iubita cu o stripteusa, dar si cu un fotomodel Telenevola dintre Nick Kyrgios si iubita sa continua, iar fostul numar 13 ATP este acuzat de infidelitate! Passari a distribuit diverse fotografii si conversatii, sugerand ca Nick a inselat-o de mai multe ori, cu o stripteusa, dar si cu modelul australian Mary Vitinaros: "O mica relatie pe care a avut-o pe la spatele meu", a scris Chiara, postand imaginea cu Nick Kyrgios si Mary Vitinaros. Femeia in varsta de 23 de ani a facut si alte dezvaluiri scandaloase, spunand ca tenismenul a lasat-o singura pe strazi in New York, fara telefon ori portofel, in timp ce sportivul s-a intalnit cu o fosta prietena: "Nu voi putea uita ziua in care m-a lasat singura pe strazile din New York, la 4 dimineata, fara telefon sau portofel, in timp ce el se intalnea cu una dintre fostele sale prietene la un alt club de noapte. Mi-a spus ca e vina mea si sa nu fac pe victima. S-a laudat in fata prietenilor ca s-a culcat cu o stripteuza, trei zile dupa ce s-a despartit de mine," a spus Chiara Passari.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare