Tenis

thumbs

Scene nemaivazute in Cupa Davis! Novak Djokovic si-a luat la suturi termobagul sub privirile uimite ale lui Luka Modric, venit sa sustina echipa Croatiei | VIDEO

04.12.2021, 11:57 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Novak Djokovic, liderul tenisului masculin, a fost protagonistul unui faze care a starnit reactii amestecate in tribune, la meciul Serbia - Croatia din semifinalele Cupei Davis, scor 1-2. Novak Djokovic s-a enervat in timpul meciului de dublu pe care l-a disputat vineri seara, la Madrid, in tandem cu Filip Krajinovic, in cadrul intalnirii Serbia - Croatia, incepand sa loveasca termobagul cu piciorul. Luka Modric, fotbalistul celor de la Real Madrid, a asistat uimit la faza. Desi a castigat primul meci al zilei cu 6-4, 6-2, Djokovic nu s-a putut califica in finala Cupei Davis cu nationala tarii sale! "Nole" a fost neputincios in partida decisiva de dublu, pe care a cedat-o alaturi de Filip Krajinovic, scor 5-7, 1-6 cu Nikola Mektic si Mate Pavic. Novak Djokovic si-a luat la suturi termobagul sub privirile uimite ale lui Luka Modric Novak Djokovic a cedat nervos dupa ce a pierdut controlul meciului de dublu, la scorul de 5-7, 1-3 pentru Nikola Mektic si Mate Pavic. Sarbul si-a luat la suturi termobagul, iar regizorul transmisiei a mutat imediat camera pe Luka Modric, care se afla in tribune. Fotbalistul lui Real Madrid a privit amuzat faza. https://twitter.com/tennis_gifs/status/1466876151679365123 Semifinala Serbia - Croatia din Cupa Davis a avut nevoie de meciul decisiv de dublu, in care croatii au pornit cu prima sansa, tinand cont ca s-au bazat pe liderii mondiali Nikola Mektic si Mate Pavic. Capitanul Serbiei, Viktor Troicki, i-a nominalizat pe Novak Djokovic si Filip Krajinovic pentru acest meci, dar jucatorii din tara vecina nu au avut nicio sansa, pierzand in minimum de seturi, 7-5, 6-1. Dezamagire uriasa pentru Novak Djokovic Croatia este prima finalista a Cupei Davis 2021, dupa ce si-a adjudecat intalnirea electrizanta cu Serbia lui Novak Djokovic, scor 2-1! Croatii vor juca pentru a patra oara in istorie cu "Salatiera de argint" pe masa, impotriva castigatoarei dintre Germania si Rusia. Dezamagirea este uriasa pentru Novak Djokovic si compania, care nu au mai ajuns de opt ani in finala competitiei inter-tari. Mai mult, Serbia nu a mai castigat "Salatiera de argint" din anul 2010, atunci cand invingea Franta cu 3-2.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare