Tenis

thumbs

Legendara Justine Henin, cu ochii pe jucatoarele din Romania inainte de Australian Open: "Abia astept sa o vad pe Simona Halep!" Declaratie neasteptata despre Jaqueline Cristian

15.01.2022, 15:17 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Justine Henin (39 de ani), legendara jucatoare de tenis care indeplineste in prezent rolul de expert Eurosport, a pus ochii pe jucatoarele din Romania inainte de Australian Open. Romania are cinci reprezentante pe tabloul principal de la Australian Open in acest an, Simona Halep (15 WTA), Sorana Cirstea (38 WTA), Irina Begu (58 WTA), Jaqueline Cristian (73 WTA) si Gabriela Ruse (82 WTA), iar doua dintre ele sunt preferatele belgiencei Justine Henin. Interesant este ca Simona Halep a afirmat in numeroase ocazii ca, atunci cand era mica, a idolatrizat-o pe Justine Henin. Ce mandra trebuie sa fie Simona acum, tinand cont ca Justine o lauda pe constanteanca inaintea primului Grand Slam din 2022! Legendara Justine Henin, cu ochii pe jucatoarele din Romania inainte de Australian Open: "Abia astept sa o vad pe Simona Halep!" Dupa ce a impresionat in prima saptamana din 2022, cucerind trofeul de la WTA Melbourne 1, Simona Halep a ridicat stacheta asteptarilor la Australian Open! Iar Justine Henin este nerabdatoare sa o vada pe Simona in primul meci, contra polonezei Magdalena Frech (105 WTA), care a fost programat marti: Abia astept sa o vad jucand. Are inteligenta de joc si experienta necesara pentru a fi in discutie, dar ramane de vazut cat de bine se va prezenta fizic. Vreau sa o vad pe Simona Halep reintorcandu-se la nivelul ei maxim", a declarat experta Eurosport. Justine Henin, declaratie neasteptata despre Jaqueline Cristian Justine Henin a remarcat si potentialul extraordinar al tinerei Jaqueline Cristian, care va juca primul meci al carierei intr-un turneu de Grand Slam! In turul inaugural, Jaqueline se va duela cu conationala lui Justine Henin, Greetje Minnen (Belgia, 84 WTA): Este o experienta fantastica sa ajunga sa joace la un turneu de Grand Slam. [...] Totul este despre experienta. Sfatul meu este ca Jaqueline sa se simta bine, sa gaseasca placerea in a juca tenis mereu", a spus detinatoarea a 7 titluri de Grand Slam despre Jaqueline Cristian (23 de ani), cea mai tanara romanca de la Australian Open 2022.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare