HTC Desire 500

HTC Desire 500


  rating 4,58 din 5
punctaj obtinut
din 12 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

nicu despre HTC Desire 500


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

  • telefonul are un aspect placut si se simte bine in mana. Plasticul capacului este lucios dar nu aluneca asa cum ar crede multi la prima vedere. Chiar daca da senzatia de fragil la atingere acest plastic este foarte rezistent. Telefonul poate fi manipulate foarte usor cu o singura mana.
  • ecranul nu dispune de o rezolutie mare dar pentru dimeniunea de 4,3 inch este destul, oferind unghiuri bune de vizualizare pentru un telefon midrange.
  • agenda telefonica permite sincronizarea cu conturile active ale posesorului. Se pot edita informatii despre ziua de nastere, cont e-mail, Facebook, Twiter, alege o fotografie a persoanei de contact, o melodie, selectare de grupuri. Exista apelare inteligenta pe telefon si optiunea de blocare contact.

Sunetul este chiar prea tare daca e setat la maxim dar calitatea sunetului este foarte buna.

  • interfata HTC, chiar daca e Sense UI 5, nu e la fel ca cea de pe One avand cateva optiuni taiate si adaptate la versiunea de 4.1, (aici lipsa lui ZOE e cea mai evidenta). Derularea aplicatiilor se face pe vertical si nu pe orizontala si sunt cateva chestii interesante in ceea ce priveste setarile homescreen. Aici fiecare din cei care vor folosi acest telefon le va descoperi si va decide care ii sunt utile si care nu.
  • camera este de 8mp si este destul. Pozele nu sunt spectaculoase in ceea ce priveste calitatea lor dar pot iesi bune in special in conditii de lumina naturala si cu setarile specific pentru aceasta. Ce am observant la acest telefon e ca timpul de captura al pozei e rapid. Camera dispune si de HDR ceea ce este foarte bine, si de alte posibilitati cum ar fi touch focus, detectare a fetei, geoetichetare a pozelor precum si de o serie de filter care sunt interesante pentru  culoarea fotografiilor. Filmarea este ok la 720p si 30fps cat poate camera desi uneori agata dar foarte rar. Avem lumina video pentru conditii de noapte dar nu avem HDR la filmare.

Cine vrea sa obtina mai mult de la camera poate folosi aplicatii specific de pe market.

  • conectivitate-partea cea mai importanta al unui smartphone(parerea mea), dispune de Bluetooth 4.0 cu A2DP, WI-FI, cu DLNA, hotspot WI-FI si NFC pentru transferul rapid de fisiere. Aceste optiuni de conectivitate impreuna cu procesorul quad-core fac o treaba excelenta in navigarea pe internet. Telefonul are preinstalat flash player dar nu poate fi folosit pe Chrome ci doar pe cateva site-uri care permit acest lucru. Pe Google Maps se poate naviga foarte usor acesta gasind satelitii relative repede. Exista si optiunea Street View pe care am testat-o si chiar m-a incantat cat de usor se misca. La alte modele de acelasi nivel aceasta optiune porneste greu si se misca sacadat.

Atunci cand am cumparat telefonul m-a surpins placut felul in care am facut transferul de contacte de pe vechiul android folosind bluetooth acesta conectandu-se la acel telfon si practice a luat toate contactele instalandu-le in HTC.


CONTRA
  • memoria interna este mica si nu permite instalarea de prea multe aplicatii;
  • se putea o densitate mai mare de pixeli;
  • lipseste cheia dedicate pentru camera, cei care vor dori asa ceva vor avea o problema;
  • pozele nu sunt la nivelul la care te astepti pentru o camera de 8mp;
  • la partea de video pot spune ca e slabut chiar daca vizionate pe telefon acestea arata bine la rularea lor pe desktop arata deficientele camerei;

Personal, cred ca acest telefon isi merita pretul oferind pentru acesta un dispozitiv suficient  de bun pentru cine doar atat isi permite din punct de vedere financiar. Alte optiuni la acelasi prêt sau apropiat de acesta ar fi Xperia L, S3 mini, V1 Viper, Nokia 520 si 620, ZTE X in si Acer liquid E2.

 

 

 

 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

HTC Desire 300 negru


rating 3 din 5

1 review
0% dintre utilizatori recomanda

HTC One mini argintiu


rating 3 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

HTC One negru


rating 4,3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru HTC One negru


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus