plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

  • 100 MB internet pe mobil
  • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »

acum poţi testa gratuit internetul mobil şi pe computer şi pe telefon

pentru computer

Testeaza gratuit cartela Internet PrePay timp de 15 zile

Comanda acum online cartela Internet PrePay gratuita si primesti 100MB ca sa testezi internetul mobil. Poti folosi cei 100MB timp de 15 zile ca sa te conectezi la internet de pe laptopul sau desktopul tau, oriunde te-ai afla.

Vei primi cartela Internet PrePay la adresa completata de tine, fara costuri de expediere.

Dupa ce primesti cartela SIM, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un SMS gratuit la 488 pentru initializare si apoi te poti conecta la internet.

Testeaza gratuit abonamentele de Internet timp de 15 zile

Testează gratuit internetul mobil timp de 15 zile în limita unui trafic national de 1GB pe laptopul sau desktopul tău. Traficul suplimentar nu va fi tarifat, însă după depăşirea traficului rezonabil de 1GB viteza va scădea la 128Kbps.

În pachetul de test îţi oferim un modem USB şi acces naţional nelimitat la internet mobil. Este suficient să introduci modemul în portul USB al laptopului sau desktopului şi ai internetul instalat în câteva minute. Astfel ai acces la internet şi la conturile tale de e-mail, de acasă sau de oriunde te-ai afla. Verifică acoperirea aici.

Vino în cel mai apropiat Orange shop sau la partenerii Orange pentru a lua pachetul de test.
Dacă doreşti să navighezi în continuare pe internet şi după perioada de testare, poţi activa orice abonament de internet recomandat pentru laptop.

pentru mobil

Testează gratuit internetul mobil timp de 30 zile pe telefonul tău.
Ai gratuit 30 de zile de acces nelimitat la internet direct de pe telefonul tău, la viteze de până la 3,6 Mbps.

ce trebuie să fac pentru a activa această ofertă

  • poţi activa oferta la *100#, serviciul Self  Care, ramura Servicii / Servicii de date / GPRS/ EDGE / Testează gratuit, selectând opţiunea de internet pe mobil dorită
  • nu este obligatoriu ca după perioada de test să activezi în continuare opţiunea internet pe mobil. Poţi renunţa la activarea opţiunii oricând în perioada de test apelând  Serviciul Clienţi. Dacă nu renunţi în perioada de test la opţiunea de internet pe mobil solicitată, aceasta va fi activată automat şi va fi tarifată.
  • pachetul de test oferă acces nelimitat în Orange World şi 100 MB pentru trafic naţional la viteza de 3,6 Mbps ca să navighezi pe alte pagini web. În cazul depăşirii celor 100 MB, viteza de transfer scade la 128 Kbps
  • indiferent de traficul efectuat, acesta nu se tarifează. Pentru traficul efectuat în roaming se aplică tarifele de roaming date
poţi beneficia de această ofertă o singură dată într-un an

sus