×
call Pentru detalii sună la
0374 300 300
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

20€ bonus pentru fiecare an
în rețea pentru afacerea ta

Cu Fibră 1000 și TV Global Easy

20€ bonus pentru fiecare an
în rețea pentru afacerea ta

Cu Fibră 1000 și TV Global Easy

Pachete Orange Love pentru antreprenori

Pachetele Orange Love pentru antreprenori îți aduc toate serviciile pe o singură factură: internet fix, televiziune și voce mobilă. În plus, beneficiezi de acces în cea mai rapidă rețea și te bucuri de un portofoliu variat de soluții care îți sustin afacerea.

Filtrează

Client Orange
Filtre active: Pachete recomandate Internet Televiziune

Opțiunea 4K – acum cu acces inclus 6 luni

Activează sau prelungește un abonament Global Easy până la 27 martie 2022 și beneficiezi
de acces gratuit timp de 6 luni la opțiunea 4K care include acces la canalele Look 4K și Eurosport 4K.

Dacă folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, poți accesa canalele Look 4K și Eurosport 4K dacă activezi extra opțiunea 4K, pentru doar 1.5€/lună. Clienții noi care activează un pachet cu internet prin fibră și televiziune prin cablu, abonamentul Global Easy, pe o perioadă de 2 ani, beneficiază de acces inclus 6 luni la optiunea 4K.


Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi până la data de 27 martie 2022, cu posibiliate de prelungire.

Security Pro asigură detecția și blocarea încercărilor de acces neautorizat sau a încercărilor de detectare și exploatare a vulnerabilităților prezente în sistemele tale conectate la internet. De asemenea, asigură protecția tuturor dispozitivelor tale împotriva virușilor și altor tipuri de malware care își au originea în Internet precum și detecția e-mail-urilor tip Spam sau malițioase.

Serviciul Security Pro se poate activa în perioada 26 ianuarie 2022 - 27 martie 2022 la un preț promoțional de doar 1euro/lună în loc de 6 eur/lună de către clienții care îl activează împreună cu serviciile Fibră 500 sau Fibră 1000 cu o perioadă contractuală pe 24 de luni sau dețin deja servicii de fibră și doresc activarea serviciului cu perioada contractuală de 24 de luni. Pentru ofertă sună la 300 (serviciul clienți) sau vino în magazinele Orange.

Bonusul acesta este valabil pentru abonații existenți și se acordă pentru vechimea în rețeaua Orange. Pentru a beneficia de reducerea aceasta, trebuie să activezi serviciile de fibră și TV prin cablu abonamentele Explore sau Global) pe 24 de luni și să prelungești un abonament de voce mobilă existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Bonusul ia în considerare câte 15 20 euro/ an de vechime daca se activeaza serviciile Fibra 1000 si TV Global Easy sau cate 10 eur/an vechime pentru restul serviciile de fibra si TV , fiind calculat pentru o vechime maximă de 20 de ani. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 €. Acest beneficiu poate fi folosit pentru achiziția de telefoane, accesorii și obiecte conectate.

În cazul în care la adresa ta tehnologia disponibilă este de fibră optică, pachetul Orange Love se formează prin adăugarea la abonamentul de voce mobilă sau cartelă Orange PrePay cu o vechime de minim 12 luni a unui abonament de internet prin fibră și a serviciului de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni.
De asemenea, poți activa un abonament de voce mobilă Fun / Smart/Orange Pro de minimum 8 euro, împreună cu serviciul de internet prin fibră și cel de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni.

Alegând un pachet Orange Love pentru 24 de luni, beneficiezi de reducerea pentru pachete fix-mobil pe toată durata contractului și de o extra-reducere suplimentară pe primele 6 luni. În plus, dacă ești abonat Orange, poți alege între reducerea suplimentară pe 6 luni și acordarea unui bonus de loialitate de până la 400 € pentru achiziția de device-uri.
Astfel, dacă activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu pe 2 ani, vei beneficia de o reducere de 30 de lei/lună pentru pachetele care includ 3 servicii (voce mobilă, fibră și TV prin cablu) și de 20 de lei/lună pentru pachetele care includ 2 servicii (voce mobilă și fibră sau fibră și internet prin cablu).

Cu Orange Love, reducerea pentru pachetele fix-mobil se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală de 24 de luni. Reducerea pentru pachetele fix-mobil este dinamică și valabilă cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora a fost oferită de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor.
Bonusul de loialitate se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce mobilă. Beneficiul se acordă pentru un singur număr de telefon al abonatului (cel cu cea mai mare vechime în rețea) și poate fi utilizat în termen de 24 de luni, pentru clienții care își prelungesc abonamentul, sau în termen de 30 de zile pentru cei care trec de la cartele PrePay la abonament

Activează un abonament de voce mobilă de minimum 8 euro sau prelungește un abonament de voce mobilă de minimum 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră.
Reducerea de 10 lei de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.

Extra-reducerea pentru primele 6 luni se acordă abonaților Orange sau clienților noi care își activează, pe 2 ani, servicii de internet prin fibră și televiziune prin cablu. Abonații Orange pot opta fie pentru bonusul de loialitate, fie pentru extra-reducere. Cele două beneficii nu sunt compatibile

Prețurile în lei pot varia în funcție de cursul de schimb din ziua emiterii facturii. Prețurile serviciilor afișate pe site sunt obținute prin conversie la un curs de 5 lei/€.

sus