Afacerea si familia mea cresc împreună

Când ești antreprenor și ai nevoie de servicii de voce, dar si internet fix sau TV pentru uz privat, primești mai multe avantaje dacă activezi oferta Orange Family pentru afacerea ta.

Alege serviciile care se potrivesc activității și familiei tale:

Voce mobilă, internet prin fibră și TV

Dacă activezi 2 abonamente de voce mobilă și 1 abonament de internet prin fibră primești:

20 GB
bonus la comun pe mobil lunar, în plus față de traficul din abonament. Dacă activezi și Home TV prin fibră, bonusul crește la 50 GB.

Voce mobilă și internet pe tabletă

Dacă activezi 2 abonamente de voce mobilă și 1 abonament de internet pe tabletă primești:

20 GB
bonus la comun pe mobil lunar, în plus față de traficul din abonament. Bonus dublu net la abonamentul Orange Net pentru tabletă.

Voce mobilă

Dacă activezi 3 abonamente de voce mobilă primești:

20 GB
bonus la comun pe mobil lunar, în plus față de traficul din abonament.

Poți să activezi mai multe abonamente de voce mobilă Orange Pro, Orange Me sau Orange Me Start ce pot consuma din bonusul de 20 GB. Iar dacă al 3-lea abonament din oferta Orange Family este Orange Me Start, primești și 2 euro reducere la taxa lunară

Cauți cea mai bună ofertă pentru afacerea ta?

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

776
(apel gratuit din rețeaua Orange)
0374.44.7766
(apel taxabil)

Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.


Te interesează oferta și vrei să mergi în magazinele Orange?

Cu serviciul „Programare vizită în magazin”, câștigi timp prețios pentru că îți poți programa gratuit vizită în magazin. Consultantul Orange te va aștepta în ziua și la ora dorită, pentru a discuta despre oferta potrivită pentru afacerea ta.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi, în magazinele Orange sau în contul online Orange.

Beneficiile ofertei pentru abonamentele Orange Pro sau Orange Me și Orange Net sunt valabile la crearea pachetului Orange Family pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi.

Pachetul Orange Family se formează din minimum două abonamente de voce mobilă și un abonament de internet pentru tabletă, internet fix sau TV, sau din minimum 3 abonamente de voce mobilă.

Poți include în Orange Family orice abonament de voce mobila Orange Me începând cu Orange Me 11 sau Orange Me Start 9 sau orice abonament Orange Pro, abonamentele Orange Net pentru tabletă, abonamentele de internet fix Office Net sau Home Net și TV pentru acasa, Home TV prin cablu sau prin satelit, activat sau prelungit pe minimum 12 luni. Oferta este valabilă pentru abonamentele din oferta curentă.

Bonusul de internet la comun de 50 GB sau 100 GB se alocă lunar la comun pentru abonamentele de voce mobilă incluse în pachetul Orange Family. Bonusul de 100 GB se alocă atunci când în pachetul Orange Family se activează un abonament de internet fix Office Net sau Home Net împreună cu unul de TV prin cablu sau un abonament de internet fix Office Net 4G impreună cu unul de TV prin satelit.

Traficul de internet poate fi consumat doar pe teritoriul României sau în roaming în Spațiul Economic European (SEE), dacă abonamentele de voce mobilă peste care se activează bonusul au acces la roaming, cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a serviciulor de roaming. Această politică de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în Spațiul Economic European în conformitate cu prevederile art.4 din Regulamentul nr.2016/2286. Limita se aplică pentru consumul traficului de internet inclus în abonamentul Orange Pro sau Orange Me (inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

Reducerea de 2 euro/lună pentru Orange Me Start este valabilă daca oferta Orange Family conține minimum 3 abonamente de voce mobilă, cu sau fără alt serviciu suplimentar, și se acordă la al 3-lea, al 4-lea, al 5-lea abonament de voce mobilă activat cu contract pe 2 ani.

Bonusurile sunt valabile pe perioada contractuală, atât timp cât pachetul Orange Family este activ pe cont.

Pachetul Orange Family se dezactivează automat când nu se mai îndeplinesc condițiile descrise mai sus. Abonamentele Orange Pro cu acces la roaming în SEE oferă posibilitatea de a utiliza resursele incluse (minute, SMS, MB) pentru comunicații în roaming inițiate și terminate în rețelele operatorilor din SEE, cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE.

Spațiul Economic European (SEE) este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Orange Home TV prin cablu (fibră optică) este disponibil doar împreună cu serviciul Office Net sau Home Net.

Accesul la canale prin intermediul acestui serviciu este permis doar de pe teritorul României și doar pentru uz personal, fiind interzisă utilizarea în spații publice. Află aici mai multe detalii despre abonamentele Orange Home TV prin cablu.

Oferta este disponibilă până în data de 17 august 2020.

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

  • 776 (apel gratuit din rețeaua Orange)
  • 0374.44.7766 (apel taxabil)


Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus