Libon

Libon este o aplicație pentru sistemele de operare iOS și Android, prin intermediul căreia poți comunica gratuit cu prietenii tăi din toată lumea. Poți trimite mesaje, fotografii și fișiere, poți efectua apeluri la calitate HD, crea mesaje de întâmpinare personalizate pentru mesageria vocală și multe altele.

ce poți face cu aplicația Libon *

 • apelezi la calitate HD gratuit și nelimitat orice utilizator Libon, din întreaga lume
 • trimiți mesaje, imagini sau fișiere către prietenii tăi care au aplicația instalată sau funcția joyn activată pe telefoanele lor, chiar dacă nu sunt online
 • creezi chat-uri, trimiți mesaje, imagini și fișiere chiar și către prietenii tăi care nu au aplicația Libon instalată, cu funcția “open chat”
 • cu funcția “vezi ce văd și eu”, îi poți trimite interlocutorului tău imagini sau fișiere video chiar în timpul apelului, astfel încât acesta să vadă ceea ce vezi și tu
 • ai acces la toate conversațiile cu contactele tale (apeluri, SMS-uri, mesaje instant) în același ecran
 • poți seta mesaje de întâmpinare personalizate
 • poți accesa Libon de pe toate dispozitivele tale, prin intermediul versiunii pentru web a aplicației. Conversațiile tale se sincronizează automat, astfel încât să poți trece de la un dispozitiv la altul fără a pierde șirul mesajelor.
  * functiile transfer fisier in timpul apelului si chat in grup sunt disponibile pentru sistemele de operare Android.
 • pasul 1: porneşte aplicaţia de pe telefon şi selectează „creează un cont”
 • pasul 2: acceptă ca Libon să acceseze lista ta de contacte, pentru a putea apela şi trimite mesaje către contactele tale din aplicaţia Libon
 • pasul 3: introdu informaţiile solicitate (prenumele, numele de familie, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil şi parola) şi apoi fă click pe „creează”. Poţi actualiza oricând informaţiile de profil din contul tău
 • pasul 4: introdu codul de activare care ţi-a fost trimis prin SMS pentru a activa contul şi apoi fă click pe „accesează Libon”.
  Pentru a te autentifica, foloseşte adresa de e-mail sau numărul de telefon mobil şi parola.

Pentru a folosi aplicaţia ai nevoie de o conexiune la internet prin rețeaua mobilă sau Wi-Fi.
Aplicaţia este gratuită, însă traficul efectuat pentru descărcarea ei se taxează conform planului tarifar activ.

Pentru trafic nelimitat în aplicaţia Libon pentru mobil alege una din ofertele Orange de mai jos:

Traficul de internet nelimitat și gratuit din ofertele de mai sus sau din cadrul altor oferte promoționale Orange este național și se referă la traficul făcut de aplicație sau în cadrul acesteia, prin accesarea funcțiilor caracteristice de chat, apel din aplicație către contactele tale Libon, transfer fișiere, mesaje vocale etc.

Dacă întâmpini probleme în folosirea aplicaţiei Libon, poți să ne contactezi şi la numărul scurt 408, gratuit de pe telefonul mobil Orange.

Citește și soluțiile oferite în cadrul secțiunii întrebări frecvente.

condiții generale de utilizare a aplicației Libon