Vorbesc cu prietenii mei când vreau, cât vreau

Libon

 • Apeluri la calitate HD
 • Group chat
 • Transfer fișiere

Ca să împărtășești toate experiențele frumoase cu cei dragi în timp real, am creat Libon, o aplicație de chat pentru smartphone-ul tău.

Te bucuri de apeluri la calitate HD, chat, transfer de fișiere video, audio sau foto gratuit și nelimitat cu toți prietenii tăi din aplicație. În plus, poți să creezi discuții de grup și să îți personalizezi mesajele de întâmpinare, chiar să setezi meniul în limba română.

Cum activez Libon?

Descarcă aplicația Libon din Google Play sau App Store.

Descarcă din Google Play
Descarcă din App Store

Cât costă?

Cât costă?

Aplicația este gratuită, însă traficul efectuat pentru descărcarea ei sau în cadrul aplicației se tarifează conform planului tău tarifar.

Beneficii

 • Apelezi la calitate HD gratuit și nelimitat orice utilizator Libon, din întreaga lume
 • Trimiți mesaje, imagini sau fișiere către prietenii tăi care au aplicația instalată sau funcția joyn activată pe telefoanele lor, chiar dacă nu sunt online
 • Creezi chat-uri, trimiți mesaje, imagini și fișiere chiar și către prietenii tăi care nu au aplicația Libon instalată, cu funcția "open chat"
 • Ai acces la toate conversațiile cu contactele tale (apeluri, SMS-uri, mesaje instant) în același ecran
 • Cu funcția "vezi ce văd și eu", îi poți trimite interlocutorului tău imagini sau fișiere video chiar în timpul apelului, astfel încât acesta să vadă ceea ce vezi și tu
 • Poți seta mesaje de întâmpinare personalizate
 • Poți accesa Libon de pe toate dispozitivele tale, prin intermediul versiunii pentru web a aplicației. Conversațiile tale se sincronizează automat, astfel încât să poți trece de la un dispozitiv la altul fără a pierde șirul mesajelor.
 • Funcțiile transfer fișier în timpul apelului și chat în grup sunt disponibile pentru sistemele de operare Android

Întrebări frecvente

 • Pasul 1: Pornește aplicația Libon de pe telefon și selectează "creează un cont"
 • Pasul 2: Acceptă ca Libon să acceseze lista ta de contacte, pentru a putea apela și trimite mesaje către contactele tale prin intermediul acestei aplicații de comunicare
 • Pasul 3: Introdu informațiile solicitate (prenumele, numele de familie, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil și parola) și apoi dă click pe "creează". Poți actualiza oricând informațiile de profil din contul tău.
 • Pasul 4: Introdu codul de activare care ți-a fost trimis prin SMS pentru a activa contul și dă click pe "accesează Libon". Pentru a te autentifica, folosește adresa de e-mail sau numărul de telefon mobil și parola.

Pentru a folosi această aplicație pentru telefonul mobil ai nevoie de o conexiune la internet prin rețeaua mobilă sau Wi-Fi.

Aplicația este gratuită, însă traficul efectuat pentru descărcarea ei se taxează conform planului tarifar activ.

Pentru trafic nelimitat în aplicația de socializare Libon, alege una din ofertele Orange de mai jos:

Traficul de internet nelimitat și gratuit din ofertele de mai sus sau din cadrul altor oferte promoționale Orange este național și se referă la traficul făcut de aplicație sau în cadrul acesteia, prin accesarea funcțiilor caracteristice de chat, apel din aplicație către contactele tale Libon, transfer fișiere, mesaje vocale etc.

Dacă întâmpini probleme în folosirea aplicației Libon, poți să ne contactezi și la numărul scurt 408, gratuit de pe telefonul mobil Orange. Citește și soluțiile oferite în cadrul secțiunii întrebări frecvente.

Condiții generale de utilizare a aplicației Libon

Poți folosi Libon atât pe telefon, cât și pe tabletă sau laptop
Creezi chat-uri, trimiți mesaje, imagini și fișiere chiar și către prietenii tăi care nu au aplicația Libon instalată, cu funcția "open chat"

sus