Premii uimitoare pentru
plăți ușoare

Câștigă un voucher de vacanță de 1000€.

Plătește cu Mastercard în My Orange, salvează cardul și intri automat în tragerea la sorți.

Câștigă un voucher de vacanță de 1000€.

Plătește cu Mastercard în My Orange, salvează cardul și intri automat în tragerea la sorți.

Ești client Orange Romania Communications?

Iată ce trebuie să faci pentru a fi înscris în tragerea la sorți:

  • Plătește factura ta cu un card Mastercard
  • Salvează cardul în cont
  • Intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 5 vouchere de vacanță de 1000 euro

Ce e important să știi despre premii

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 5 vouchere de vacanță de 1000€. Voucherul este valabil 1 an de la momentul primirii, este nominal și poate fi utilzat pentru rezervarea unei vacanțe în țară sau în străinătate.

Cine poate participa

Cine poate participa

La Campanie poate participa orice persoană fizică, titulară a unui contract pentru servicii de comunicații fixe care plătește factura din aplicația de mobil My Orange.

Întrebări frecvente

Campania „Premii uimitoare pentru plăți ușoare” se desfășoară între 16 noiembrie 2023 – 22 ianuarie 2024, cu posibilitate de prelungire.

La campania „Premii uimitoare pentru plăți ușoare” pot participa persoanele fizice utilizatoare de abonament Orange Romania Communications (abonament având ca titular o persoană fizică sau un mic întreprinzător) sau de cartelă Orange PrePay și care accesează aplicația My Orange, versiunea pentru iOS sau Android.

  • să ai un telefon compatibil și să poți intra pe internet prin intermediul unui abonament/opțiune cu acces la internet sau prin Wi-Fi
  • să ai instalată aplicația My Orange pe telefon (versiune pentru iOS / Android) și să te autentifici cu contul existent sau să îți creezi un cont în aplicația My Orange
  • să accesezi aplicația My Orange, exclusiv de pe telefon
  • în perioada desfășurării campaniei, să realizezi cu succes o tranzacție de plată a facturii  Orange Romania Communications cu un card Mastercard și să salvezi cardul în cont

În tragerea la sorți din 30 ianuarie 2024 se vor desemna câștigătorii pentru cele 5 vouchere de vacanță de 1000€.

Voucherul este valabil 12 luni de la momentul primirii, este nominal și poate fi utilzat pentru rezervarea unei vacanțe în țară sau în străinătate prin intermediul Agenției Accent Travel. Dacă vacanța aleasă are o valoare mai mică decât valoarea voucherului, suma rămasă va putea fi utilizată ulterior în perioada de valabilitate. Dacă vacanța aleasă are o valoare mai mare, se va emite factură pentru diferență.

Poți consulta aici termenii și condițiile campaniei “Premii uimitoare pentru plăți ușoare”. Perioada de desfășurare a campaniei curente este 16 noiembrie 2023 și 22 ianuarie 2024, cu posibilitatea de prelungire.

Pentru a discuta cu un operator poți accesa secțiunea “Scrie-ne” din aplicația My Orange. Pentru orice întrebare referitoare la datele personale sau pentru a te retrage din campanie, poți utiliza adresa dedicată dpo@orange.ro.