Cum mă autentific în aplicația Orange TV Go?

Introdu numărul tău de telefon, apoi codul de autentificare primit prin SMS și apoi apasă pe butonul Autentifică-te. De asemenea, te poți conecta și folosind numele de utilizator al contului tău online Orange dacă accesezi linkul Autentifică-te cu e-mail sau utilizator din ecranul de autentificare al aplicației.

Am nevoie de conexiune la internet pentru a folosi aplicația?

Pentru a folosi aplicația Orange TV Go, ai nevoie de o conexiune la internet prin rețeaua mobilă sau prin Wi-Fi.

Trebuie să fiu client Orange pentru a avea acces la conținutul din aplicație?

În funcție de ofertele promoționale în curs, pot exista canale sau filme care se pot urmări fără autentificare în aplicație. În acest caz, nu este necesar să fii client Orange.

Care este codul PIN de control parental?

Codul PIN de control parental este 0000, implicit. Dacă ai schimbat acest cod PIN și l-ai uitat, acesta poate fi schimbat doar prin apel la 300.

Cum accesez scannerul QR în aplicație?

Scanerul de cod QR se află în secțiunea “Setări” din meniul principal al aplicației.

Cum pot să urmăresc filme și emisiuni pe toate dispozitivele mele dacă am un abonament Orange de mobil?

Dacă ai un abonament Orange Me, Orange Pro sau Orange Net cu acces la o selecție de canale în Orange TV Go, sau un abonament vechi de tip Panteră, poți urmări canalele TV incluse pe smartphone, tabletă și calculator. Pentru aceasta, autentifică-te cu datele contului tău Orange creat cu abonamentul Orange.

Cum am acces la filme și emisiuni dacă am un abonament Orange Home TV prin cablu?

Cu abonamentul tău Orange Home TV prin cablu ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o parte din canalele TV incluse în abonamentul tău. În cazul în care folosești unul din abonamentele Orange Home TV prin satelit Local HD+, World HD+, Universe HD+ sau Family HD+ primești acces suplimentar la filmele și serialele din secțiunea Movie Go Unlimited. Pentru a le putea urmări, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:
Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului Orange Home TV prin cablu

Traficul de internet inclus în abonamentul Orange Home TV prin cablu poate fi folosit la vizionarea canalelor și a filmelor din Orange TV Go, însă pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul TV pe un cont online Orange care să fi fost creat cu un număr de telefon de voce sau de date.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un PC, și autentifică-te cu datele contului Orange. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Cum am acces la filme și emisiuni dacă am un abonament Orange Home TV prin satelit?

Cu abonamentul tău Orange Home TV prin satelit ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o parte din canalele TV incluse în abonamentul tău. În cazul în care folosești unul din abonamentele Orange Home TV prin satelit Local HD+, World HD+, Universe HD+ sau Family HD+ primești acces suplimentar la filmele și serialele din secțiunea Movie Go Unlimited, precum și la canalele și filmele din aplicațiile Voyo și Antena Play sau pe voyo.ro și antenaplay.ro .

Pentru a le putea urmări, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului Orange Home TV

Traficul de internet inclus în abonamentul Orange Home TV prin satelit poate fi folosit la vizionarea canalelor și a filmelor din Orange TV Go, însă pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul TV pe un cont online Orange care să fi fost creat cu un număr de abonament de voce sau de date.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un PC, și autentifică-te cu datele contului Orange. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Ce trebuie să fac dacă vreau să activez o opțiune Orange TV Go?

Activează mai întâi opțiunea Orange TV Go potrivită nevoilor tale, pe numărul cu care ți-ai creat un cont online Orange. Poți să vezi aici ce opțiune ți se potrivește cel mai bine, iar dacă nu ai încă un cont online, îți poți crea unul acum.

Indiferent dacă ai sau nu o opțiune Orange TV Go activată, poți accesa conținutul gratuit din aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro: canalul Orange info, filmele sau posturile TV oferite gratuit în cadrul promoțiilor. Trebuie doar să te conectezi cu datele contului tău Orange.

Cum înregistrez o emisiune TV?

Intră în secțiunea Ghid TV, alege un canal care are disponibilă această funcție, alege o emisiune care va fi difuzată la o dată în viitor și apasă pe butonul. După ce emisiunea va fi difuzată, vei găsi înregistrarea în secțiunea Înregistrări.

Care sunt canalele pentru care este disponibilă funcția de înregistrare a emisiunii?

Găsești mai jos lista completă a canalelor care beneficiază de această funcție. Această listă se poate modifica oricând în funcție de acordurile dintre Orange România și operatorii TV.

Înregistrările emisiunilor îmi folosesc spațiul de stocare al telefonului?

Nu, înregistrările nu folosesc spațiul de stocare al telefonului. Acestea sunt stocate pe un server.

Care este limita maximă de emisiuni pe care le pot înregistra?

Poți înregistra până la 100 ore de conținut. În secțiunea Înregistrări poți verifica în partea de jos a ecranului cât mai ai până la atingerea acestei limite.

Pot partaja înregistrările?

Nu, înregistrarile nu pot fi partajate deoarece ele nu sunt stocate în telefon.

Cât timp am acces la o înregistrare?

În funcție de canal, timpul în care o înregistrare poate fi vizionată variază de la 7 la 60 zile.

Aplicația Orange TV Go funcționează și în roaming?

Posturile TV (cu excepția canalelor gratuite din diverse campanii promoționale) și filmele din Movie Go Unlimited pot fi urmărite și în Spațiul Economic European, iar traficul de internet generat în aplicație va fi contorizat conform ofertei tale de date.

Cu ce telefoane este compatibilă?

Aplicația este disponibilă pentru smartphone sau tabletă cu sistem de operare Android minim 4.3 sau pentru iPhone și iPad cu versiune iOS minim 7.1.
Găsești aici o listă de dispozitive cu care, din motive tehnice, aplicația Orange TV Go nu este compatibilă.