Am cea mai flexibilă ofertă pentru companii

Abonamente Business Mobile

Mereu conectat la afacerea ta, oriunde te-ai afla

 • Internet la comun pe toate telefoanele si tabletele
 • Resurse internationale si in roaming in toata lumea

Cu Business Mobile, ai abonamente mobile pe care le poți personaliza așa cum vrei pentru compania și angajații tăi.

Beneficiile Business Mobile

Soluții flexibile

Poți combina în orice variantă dorești soluțiile Orange, pentru a crea pachetul potrivit afacerii tale.

Minute nelimitate

Acum comunici nelimitat în rețeaua Orange cu orice pachet Business Mobile, începând de la doar 4 euro pe lună.

Cu pachetele Business Mobile începând de la 10 euro (fără TVA), poți vorbi nelimitat în orice rețea națională, ai trafic de internet la viteze 4G și apeluri internaționale incluse, plus smartphone-uri 4G.

Eficiență în activitate

La Orange, navighezi cu cel mai rapid net pe mobil din România și găsești o gamă variată de echipamente mobile, care le permit angajaților tăi să rămână conectați la proiectele în lucru, oriunde ar fi.

Descoperă abonamentele de internet Business Net de la Orange și alege-l pe cel potrivit nevoilor angajaților tăi.

Resurse internaționale și în roaming

Ai resurse internationale in toata lumea incepand cu Busines Mobile 18. Poti poti folosi minutele si traficul de internet, atat national cat si in roming SEE, incepand cu Business Mobile 9. Mai mult, pentru a calatori fara griji, primesti minute si trafic de internet oriunde in lume, incepand cu Business Mobile 21.Cum configurez pachetul potrivit afacerii mele?

Cu Business Mobile, poți alege un abonament potrivit nevoilor fiecărui angajat și care răspunde nevoilor tale de business. Este totul foarte simplu, pentru că poți configura pachetul de care ai nevoie cu doar câteva clickuri.

Alege abonamentul potrivit pentru fiecare angajat

Ai mai multe variante de abonament, din care poți alege un pachet cu trafic nelimitat în rețeaua Orange sau în orice rețea națională și un telefon potrivit.

Adaugă trafic de internet suplimentar

Dacă angajații tăi au nevoie să fie conectați permanent la internet pentru a-și desfășura activitatea, poți suplimenta traficul de internet inclus în pachet.

Adaugă opțiuni de roaming

În cazul în care angajații tăi călătoresc ocazional în străinătate, poți activa pe numerele lor opțiuni de roaming atunci când au nevoie.

Creează soluția potrivită afacerii tale

Cu orice abonament Business Mobile, angajații tăi pot apela nelimitat în rețeaua Orange și au trafic de internet inclus la viteze 4G/4G+.

Pentru cei care au nevoie să comunice și mai mult, in tara sau in roaming, iti recomandam abonamentul Business Mobile 29. Ai nelimitat minute și mesaje naționale, minute internaționale, trafic de internet și un smartphone la pret special. Cu Business Mobile 29, ai minute si sms nelimitate si trafic de internet in roming SEE si in plus resurse de roaming in toata lumea.

Business Mobile 29

Minute naționale nelimitate MIN
7 GB
700 MIN/SMS
150 MIN/SMS
300 unitati
400 unitati

Huawei P9lite 2017
la pret special

Roaming pentru companii

Află mai multe despre cum comunici atunci când ești plecat din țară, oriunde ai fi în lume.

Mai mult

Apeluri internationale

Cu serviciul Apeluri internaționale, păstrezi legătura cu toți partenerii tăi de afaceri din străinătate

Mai mult


Cauți cea mai bună ofertă pentru afacerea ta?

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

776
(apel gratuit din rețeaua Orange)
0374.44.7766
(apel taxabil)

Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.


Beneficii suplimentare

Întrebări frecvente

Dacă dorești să achiziționezi noi abonamente de voce și/sau date, apelează 776 (apel gratuit din rețeaua Orange) sau numărul 0374447766 (apel taxabil). Un consultant Orange îți stă la dispoziție de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00. De asemenea, ne poți contacta prin intermediul formularului online.

Abonamentele Business Mobile, indiferent de tipul acestora, vor beneficia de apeluri și mesaje gratuite între ele dacă sunt activate pe același cod de abonat. Minute sau SMS naționale, internaționale si minute de roaming pentru fiecare pachet vor fi alocate la nivel de sim.
Business Mobile 9, 14, 21, 29, 44 si 66 sunt pachete cu acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE) și oferă posibilitatea de a utiliza resursele incluse (minute, SMS, MB) pentru comunicații în roaming inițiate și terminate în rețelele operatorilor din Spațiul Economic European, cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE. Excepție fac resursele internaționale, care vor putea fi utilizate conform ofertei comerciale.

Spațiul Economic European (SEE) este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Business Mobile (luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

În cazul pachetelor Business Mobile 21, 29, 44 si 66, unitatile pentru minute, mesaje și traficul de date sunt disponibile în roaming in Zona A, B si C.

Zona 1 – SEE: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadelupa, Guiana Franceza, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Martinica, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia (inclusiv insulele Azore si Madeira), Reunion, Sf. Bartolomeu, Sf. Martin, Slovacia, Slovenia, Spania (inclusiv insulele Baleare și Canare), Suedia, Ungaria.:
Zona A:  Turcia, Elvetia, Moldova, Serbia, Ucraina
Zona B: Statele Unite ale Americii, Israel, China, Rusia
Zona C: Albania, Andorra, Bosnia şi Herţegovina, Insulele Feroe, Guernsey, Insula Man, Jersey, Kosovo, Macedonia, , Monaco, Africa de Sud, Algeria, Arabia Saudita, Bahrain, Bolivia, Brazilia, Cambodgia, Congo Rep. Dem., Coreea de Sud, Gambia, Ghana, Iordania, Irak, Liban, Macao, Mozambic, Oman, Pakistan, Singapore, Siria, Thailanda, Taiwan, Tunisia, Uganda, Venezuela, Uruguay, Vietnam, Yemen, Angola, Anguilla, Antigua & Barbuda, Armenia, Aruba, Azerbaidjan,Barbados, Belarus, Bhutan, Insulele Bermude, Botswana, Canada,Cayman, Centrafricana Rep., Costa Rica,Dominica, Dominicană Rep., Ecuador, Egipt, Etiopia, El Salvador, Fiji, Georgia,Grenada, Insulele Virgine Britanice, Jamaica, Puerto Rico, Madagascar, Malawi, Maldive, Mali, Maroc, Mauritania, Mauritius, Montserrat, Muntenegru, Namibia, Nauru, Nigeria, Samoa, Saint Vincent & Grenadines, Santa Lucia, Senegal, Seychelles, St. Kitts & Nevis, St. Pierre & Miquelon, , Tonga, Turks & Caicos, Afganistan, Argentina, Australia, Bahamas, Bali (Indonezia), Bangladesh, Benin, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Camerun, Capul Verde, Chile, Coasta de Fildes, Columbia, Cuba, Dubai (EAU), Emiratele Arabe Unite, Filipine, Gabon, Granada, Guatemala, Guineea, Guineea Bissau, Guineea Ecuatoriala, Honduras, Hong Kong, India, Indonezia, Insulele Cook, Iran, Japonia, Kazahstan, Kârgâzstan, Kenya, Kuweit, Laos, Libia, Malaezia, Mexic, Mongolia, Myanmar, Nepal, Nicaragua, Niger, Noua Caledonie, Noua Zeelanda, Palestina, Panama, Paraguay, Peru, Polinezia Franceză, Qatar, San Marino, Sri Lanka, Sudanul de Sud, Tadjikistan, Tanzania, Togo, Trinidad Tobago, Turkmenistan, Uzbekistan, Vanuatu, Zambia, Zimbabwe

Unitatile de minute sau sms in Roaming incluse in pachetele Business Mobile se consuma in functie de zona in care te afli astfel:

 • In Zona A un minut initiat sau primit sau sms consuma o unitate
 • In Zona B un minut initiat sau primit sau sms consuma doua unitati
 • In Zona C un minut initiat sau primit sau sms consuma patru unitati

Unitatile de date in Roaming, incluse in pachetele Business Mobile se consuma in functie de zona in care te afli astfel:

 • In Zona A un MB consuma o unitate
 • In Zona B un MB consuma doua unitati
 • In Zona C un MB consuma patru unitati

După terminarea resurselor se aplică tarifele standard, conform țării vizitate.
Pachetele cu roaming inclus pot fi activate impreuna cu optiunile de roaming voce si date. Ordinea de consum va fi:

 • Resursele incluse in pachet
 • Resursele incluse in optiune

În cazul pachetelor Business Mobile 7, 10, 18 si 26 minutele și mesajele internaționale sunt disponibile către rețelele fixe și mobile din Uniunea Europeană, SUA, Canada și Israel, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei, și a numerelor cu prefixele de aici.

Cu pachetele Business Mobile 18 si 26 ai in plus minute si mesaje internationale in Restul lumii, cu exceptia numerelor cu  prefixele de aici.

În cazul serviciilor care nu consumă din resursele incluse în abonament, ești taxat astfel:

 • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
 • Tariful pentru un MMS național este 0.14 euro (fără TVA), iar pentru un MMS internațional este 0.5 euro (fără TVA)
 • Tariful pentru un apel video este 0.17 euro (fără TVA) în rețea și 0.23 euro (fără TVA) în alte rețele naționale

Beneficiile incluse în abonament nu se reportează. Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.
Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (ex: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele incluse în abonament sau extraopțiuni, iar tariful aferent îl poți consulta aici.

 • Beneficiezi de superviteze de până la 300 Mbps pentru download și până la 50 Mbps pentru upload în abonamentele Business Mobile 10, 14, 18, 21, 26, 29 si de pana la 375 Mbps pentru download in abonamentele Business Mobile 44 si 66.

Limita maximă de resurse de internet în roaming SEE

Cu ofertele cu roaming SEE poți utiliza o parte din resursele naționale de internet și in roaming in SEE, conform limitei de date internet maxime, care se calculează pe baza formulei:


valoarea ofertei în euro, fără TVA

7.7 euro (tarif fără TVA reglementat pentru traficul internet)

Serviciul Roaming poate fi acordat pentru o perioadă limitată sau permanent, iar orice modificare se face doar la cererea/cu acordul persoanei de contact. Dacă ai un abonament cu acces naţional şi îţi dorești un abonament cu roaming inclus în Spaţiul Economic European sau in restul lumii, îl poți schimba oricând cu unul din abonamentele Business Mobile Roaming, apeland 300 (Serviciul Clienți Business)


Pentru a beneficia de roaming în restul lumii, in funcție de consumul și vechimea ta în rețea, e posibil să ți se solicite o plată în avans.

În cazul abonamentelor de date cu trafic național de internet pe mobil, vei fi notificat prin SMS la consumarea a 80% din traficul de internet inclus (sau la consumarea întregului trafic de internet pe mobil, în situația în care ai avut o sesiune mai mare de trafic).

La pachetele cu trafic de date roaming inclus notificarile se trimit dupa consumarea a 80%, respectiv 100% din traficul inclus. Apoi veti fi notificat conform serviciului Data trafic control.

Prețurile de achiziție ale telefoanelor la abonare variază în funcție de perioada contractuală aleasă pentru abonament, de 12 sau 24 de luni. Telefoanele funcționează doar în rețeaua Orange România.

Oferta descrisă mai sus este valabilă pentru activarea abonamentului pe o perioadă de 24 de luni.

Serviciile Orange Antivirus, Asigurare pentru telefon și Orange Cloud se oferă bonus, în funcție de abonamentul ales.

Serviciul Orange Antivirus este valabil doar pentru sistemul de operare Android.

Traficul efectuat în aplicațiile incluse în pachet este nelimitat și gratuit atâta timp cât mai ai disponibil în pachet trafic de internet. Acest trafic, efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum pentru serviciile de date în roaming în SEE. După consumul resurselor de internet incluse în pachet, pentru traficul în aceste aplicații se va aplica tariful standard  

Dacă abonamentul tău are serviciul de Asigurare pentru telefon, modem și tabletă inclus, pentru a beneficia de aceasta trebuie să semnezi cererea de aderare și certificatul de asigurare în maxim 30 de zile de la achiziția telefonului, în orice magazin Orange. Detalii complete despre riscurile acoperite și procedura de despăgubire îți stau la dispoziție în condițiile de asigurare, care se regăsesc în cererea de aderare la asigurare sau aici.

Oferta este disponibilă în perioada 24 aprilie 2017 – 30 martie 2018.

Aceste abonamente sunt disponibile pentru clienții persoane juridice care activează un contract pe 1 sau 2 ani.

Găsești aici contractul de furnizare a serviciilor.

 • Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • Află despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici
 • Telefoanele funcționează doar în rețeaua Orange România. Află detalii despre deblocare aici.
 • Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:
  • - De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
  • - De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
  • - De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar
 

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

 • 776 (apel gratuit din rețeaua Orange)
 • 0374.44.7766 (apel taxabil)

Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

*Câmpurile marcate sunt obligatorii

trimite »       
Vă multumim! Un consultant business Orange vă va contacta în maxim 1 oră.