Vreau să fiu răsplătit pentru loialitate

Orange Thank You

Puncte Thank You

Bonus pentru vechime

Prin programul de loializare Orange Thank You Business, parteneriatele de durată sunt răsplătite prin pachete de beneficii dedicate afacerii tale.

Beneficii

Ai reduceri la telefoane pentru toți angajații tăi, iar începând cu prima lună de abonament primești puncte Thank You în funcție de valoarea facturii, pe care le poți folosi la achiziția de telefoane, modemuri, tablete sau accesorii:

  • 10% din valoarea facturii pentru pachetul Silver
  • 15% din valoarea facturii pentru pachetul Gold
  • 25% din valoarea facturii pentru pachetul Platinum

În plus, prin serviciul Companii favorite ai apeluri gratuite cu partenerii de afaceri din rețea, în funcție de vechimea în rețea.

Dacă vrei să schimbi abonamentul, vei primi beneficiile Orange Thank You conform noului abonament ales, în funcție de vechimea numărului de telefon.

Întrebări frecvente

Poți beneficia de pachetele Platinum, Gold sau Silver în funcție de vechimea în rețea și de valoarea abonamentului tău:

  • Primești pachetul Platinum dacă la activarea primelor abonamente pe cont taxa medie a serviciilor activate pe cel puțin 12 luni este de minim 150 euro/lună (fără TVA). Ulterior, indiferent de această valoare, dacă suma primelor 12 facturi din ultimele 14 luni este de minim 1.800 de euro (fără TVA), te bucuri de pachetul de beneficii Platinum.
  • Ai beneficiile pachetului Gold dacă la activarea primelor abonamente pe cont taxa medie a serviciilor activate pe cel puțin 12 luni este între 45 și 150 de euro/lună (fără TVA). Ulterior, indiferent de această valoare, dacă suma primelor 12 facturi din ultimele 14 luni este între 540 euro și 1.800 de euro (fără TVA), beneficiezi de pachetul Gold.
  • Beneficiezi de pachetul Silver dacă la activarea primelor abonamente pe cont taxa medie a serviciilor activate pe cel puțin 12 luni este mai mică de 45 de euro/lună (fără TVA). Ulterior, indiferent de această valoare, dacă suma primelor 12 facturi din ultimele 14 luni este mai mică de 540 de euro (fără TVA), primești pachetul de beneficii Silver.

Pentru a afla câte unități, credit sau minute cadou primești, intră în contul tău Orange.
Unitățile cadou se alocă lunar și nu se reportează.

Unitățile sau minutele se consumă înaintea beneficiilor incluse în abonament și după orice alt tip de unități sau minute incluse.

În funcție de vechimea ta în rețea, poți alege până la 3 companii favorite cu care vorbești gratuit.

Vechime în rețea Număr companii favorite
Peste 2 ani 1
Peste 4 ani 2
Peste 8 ani 3

Apelurile gratuite sunt disponibile în limita a 5.000 de minute pentru fiecare număr de pe contul tău, pentru convorbirile către maxim 49 de numere ale companiei favorite declarate. Lista companiilor favorite poate fi modificată o singură dată pe an pentru fiecare companie, iar modificarea va fi taxată cu 10 euro fără TVA.

Vechimea în rețea este stabilită în funcție de abonamentul cu cea mai mare vechime de pe contul companiei.

Citește aici care sunt termenii și condițiile generale de utilizare a programului Orange Thank You.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus