Abonamentele Orange Net

Unde și cum pot utiliza traficul de internet inclus în abonamentele Orange Net?

Traficul inclus în abonamentele Orange Net poate fi cosumat național sau în roaming în Spaţiul Economic European (SEE) în funcție de abonamentul pe care îl ai. Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

Ce se întâmplă după ce consum traficul inclus în abonament?

După utilizarea traficului inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat cu 1,5 euro/2 GB (TVA inclus). Poți activa opțiunea Cost Control la cerere, pentru doar 1,5 euro/lună (TVA inclus), astfel încât să nu plătești nimic suplimentar față de abonamentul lunar. După consumarea traficului inclus, viteza de transfer va fi de până la 128 Kbps pentru download și 64 Kbps pentru upload.
Pentru pachetele cu acces la roaming în SEE, tarifele standard de roaming în SEE sunt egale cu tarifele naționale standard pentru abonamentul curent. În restul lumii, se aplică tariful standard pentru traficul de roaming corespunzător țării vizitate.
Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte). Traficul de internet neutilizat nu se reportează.

Cum este tarifat traficul folosit în Orange Cloud sau Orange Antivirus?

Traficul efectuat de aplicațiile incluse în pachet este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet. Acest trafic efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum, pentru serviciile de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv traficul către aplicațiile incluse în pachet.

Cum pot folosi serviciul SMS?

Abonamentele Orange Net oferă acces la serviciul SMS național sau în roaming, în funcție de caracteristicile abonamentului. Tariful pentru un SMS național este de 0,06 euro/SMS (TVA inclus). 

 
 
Ți-a fost de ajutor informația de mai sus?
( 26 voturi )
Nu ai găsit ce căutai?
Caută în FAQ
Contactează-ne

sus