×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Care dintre husele aflate in magazinul online sunt compatibile cu Samsung Galaxy S?

Am cumparat eu o husa pt SGS din OrangeShop la pretul de 10 euro. Este produsa de Celly, este din piele. Initial parea sa fie o alegere buna,dar a trecut 1 luna si s-a si rupt sistemul de prindere asa ca am ajuns sa nu mai pot folosi husa.

Raspuns din: 23-11-2010
Voturi:

In acest moment in magazinul online nu exista o husa dedicata acestui model. Va recomand insa sa mergeti intr-un Orange Shop si sa incercati husele universale Golla. Este posibil sa gasiti un model compatibil cu telefonul dumneavoastra.

Raspuns din: 20-09-2010
Voturi:

A aparut husa in Orange Shopuri pt SGS. Este de la Celly, neagra din piele. Singurul minus (pt mine) ar fi sistemul de inchidere cu magneti care da peste cap tot sistemul gps si busola. Singurul remediu e sa-l scoateti din husa daca doriti sa folositi busola. In rest sunt multumit.

Raspuns din: 19-10-2010
Voturi:

Cu siguranta o sa apara si huse la un asa telefon :).  In fiecare zi gasesc ceva nou la el

Raspuns din: 15-10-2010
Voturi:

In Orange Shop-uri sunt huse Golla care se potrivesc perfect cu Galaxy. Pretul e unul destul de mic. Deocamdata se pare ca sunt singurele care sunt bune. Dar probabil datorita popularitatii acestui smartphone probabil mai devreme sau mai tarziu vor iesi pe piata si huse dedicate.

Raspuns din: 07-10-2010
Voturi:

Daca gasiti ceva,va rog sa anuntati aici,si eu am achizitionat un S G's si nu ii gasesc o husa compatibila,am cautat mai peste tot,cand am fost sa iau telefonul de la Orange Shop nu am gasit nici o husa compatibila.

Raspuns din: 06-10-2010
Voturi: