×

Configuratorul Orange Young pentru abonamente

 

Abonamentul Young nu se mai află în portofoliul Orange. Poți să treci pe Yoxo, noul abonament 100% digital, configurabil, disponibil în aplicația mobilă dedicată.

 

 

Dacă eşti client Orange şi ai între 18 și 35 de ani poţi beneficia de oferta valabilă exclusiv online din cadrul programului Orange Young.

Pentru a configura oferta potrivită pentru nevoile tale de comunicare, urmează pașii de mai jos:
 

1. Accesează Contul tău online, secţiunea Opţiuni şi abonamente - schimbă abonamentul şi selectează Configuratorul Orange Young

2. Alege dacă doreşti să cumperi şi un telefon şi perioada contractuală. Poți încheia un contract pentru 1 lună, 12 luni sau 24 luni. Îți poți configura abonamentul pe o perioadă de 1 lună, astfel încât să beneficiezi în fiecare lună de altă ofertă. Iar dacă ești client nou și ai ales inițial perioada contractuală de 1 lună, după primele 3 luni în rețea îți vei putea configura un nou abonament și vei putea alege și un telefon la preț mai mic, dacă alegi să închei un contract pe 12 sau 24 luni.

3. Configurează cu ajutorul cursorului toate beneficiile pe care ţi le doreşti

4. Apasă butonul vreau oferta 

După confirmarea abonamentului, vei putea finaliza comanda online. 


După ce ai ales metoda de plată și adresa de livrare, îți aducem produsul comandat în magazinul online prin curier, în maximum 48 de ore, timp în care vom valida datele introduse și oferta pe care ai configurat-o. Dacă nu alegi plata în avans, vei achita serviciile și produsele la livrare, direct la curier.

Abonamentele create cu ajutorul Configuratorului Orange Young nu primesc minute naționale cadou pentru vechimea în rețea, dar te bucuri în continuare de celelalte beneficii ale programului Orange Thank You


În cazul în care nu eşti client Orange și vrei să îți configurezi un abonament va fi necesar să îţi creezi un cont online, să introduci datele tale personale și să atașezi documentele solicitate pentru activarea abonamentului.

De asemenea, dacă vrei să îți portezi numărul de telefon dintr-o altă rețea configurează mai întâi abonamentul pe care vrei să îl ai cu ajutorul Configuratorului Orange Young și alege în coșul de cumpărături opțiunea "portează numărul". Apoi te așteptăm în orice magazin Orange pentru a semna contractul și a ridica telefonul.

 

Ți-a fost de ajutor informația?
15 din 28 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne

sus