×

Cum activez serviciul Orange Money

Pentru a te înregistra în Orange Money, în primul rând, trebuie să fii client Orange (cu abonament sau cu cartelă preplătită sau eşti utilizator de drept) şi să ai peste 18 ani.

Apoi vino într-un magazin Orange şi solicită activarea serviciului Orange Money. Vei avea nevoie de un act de identitate în termen de valabilitate (carte de identitate pentru cetăţeni români, rezidenţi sau paşaport/act de identitate din ţara de origine/permis de şedere/carte de rezidenţă pentru cetăţenii străini). Un singur act de identitate este suficient pentru activarea serviciului cu clasa 1 de tranzacţionare - Orange Money Start. Pentru informaţii privind clasele de tranzacţionare, click aici.

După semnarea contractului de înregistrare, contul tău Orange Money va fi deschis. Vei primi un SMS de confirmare, împreună cu PIN-ul iniţial format din minim 4 cifre. Pentru tranzacţii în deplină siguranţă, este obligatoriu să schimbi codul PIN cu unul ştiut doar de tine la prima accesare a serviciului.

Serviciul Orange Money este disponibil şi în roaming. Taxarea serviciilor de acces date/internet mobil se va face conform tarifelor stabilite pentru ţara în care te găseşti. Consultă tarifele aplicabile în roaming aici.

Dacă nu ai internet pe telefonul tău (date mobile sau wi-fi) poţi accesa Orange Money prin serviciul USSD, sunând la *111#. Dacă ai conexiune la Internet, foloseşte aplicaţia mobilă Orange Money (pentru telefoane cu sisteme Android). USSD este o tehnologie utilizată de dispozitivele mobile GSM, serviciu de tip număr scurt, pentru a transmite informaţie prin reţele 2G.

Dacă doreşti să inchizi contul Orange Money poţi să suni la *111 şi ceri închiderea contului, dacă soldul contului tău Orange Money este zero. Dacă ai bani disponibili în cont, trebuie să mergi într-un magazin semnalizat Orange Money pentru retragerea disponibilului şi apoi poţi solicita închiderea contului.

Mau multe detalii găseşti aici

Ți-a fost de ajutor informația?
29 din 34 de persoane au considerat că acest articol a fost util
Tutoriale Orange Expert

sus