×

Cum pot solicita amânarea plății ratelor pentru creditul My Reserve?

Înțelegem că aceasta este o periodă dificilă pentru tine. De aceea, îți oferim două variante prin care poți solicita amânarea la plată a ratelor aferente creditului tău My Reserve:

 

  1. Conform OUG 37/2020, dacă îndeplinești criteriile de eligibilitate de mai jos, poți completa această cerere și o poți transmite la adresa recuperare.creante@orange.com. Este important de reținut că, în cazul acestei soluții, valoarea lunară a ratei și implicit suma totală de rambursat la finalul creditului vor crește după accesarea facilității, deoarece sumele acumulate și neplatite în perioada amânării vor fi plătite eșalonat, începând cu prima scadență după expirarea perioadei de suspendare.

 

Criterii încadrare OUG 37/2020 (Ordonanța):

  • Creditul a fost acordat până la data intrarii în vigoare a Ordonanței, 30 martie 2020 inclusiv, și nu a fost declarată scadența anticipată până la aceeași dată;
  • Nu înregistrezi rate scadente până la data de 16 martie 2020 inclusiv sau le-ai achitat până la data cererii de amânare a plății;
  • Veniturile tale sau ale familiei au fost afectate de situația gravă generată de pandemia COVID-19;
  • Cererea de amânare să fie depusă până la data de 14 mai 2020, inclusiv.

Dacă nu poți transmite cererea prin e-mail, atunci sună la numărul 300, ramura Orange Money și te ajutăm să înregistrezi solicitarea.

În termen de 15 zile calendaristice de la data primirii cererii, respectând prevederile legale, vei primi un răspuns din partea noastră, prin apel telefonic la numărul asociat contului Orange Money sau la adresa de e-mail menționată în cererea completată de tine.

 

  1. Dacă nu îndeplinești criteriile menționate anterior, Orange Money vine în ajutorul tău cu soluții personalizate.  Sună la numărul 300, ramura Orange Money și înregistrează solicitarea ta. Împreună vom gasi o soluție potrivită nevoilor tale.

 

 

Ți-a fost de ajutor informația?
0 din 0 de persoane au considerat că acest articol a fost util
Tutoriale Orange Expert

sus