×

Cum reîncarc cartela PrePay direct din aplicația My Orange?

  1. Intră în aplicația My Orange pe telefonul tău și selectează opțiunea ”Reîncarcă”
  2. Alege ce tip de reîncărcare dorești. Poți alege una dintre ultimele tale reîncărcări, dacă păstrezi aceleași informații folosite anterior, sau poți alege un nou tip de reîncărcare:
  • Cu opțiune (minute și internet, internet, roaming)
  • Cu credit
  • Reîncarcă cu cod
  • Transfer credit (această variantă este posibilă doar între două numere PrePay)
  1. Selectează opțiunea sau valoarea creditului și apasă butonul ”Continuă”
  2. Introdu numărul PrePay pe care vrei să îl reîncarci, alege-l dintre ultimele numere încărcate sau importă-l din agenda telefonului și apoi apasă butonul ”Continuă”
  3. Alege modalitatea de plată:

 

► Dacă ai ales plata la factură, costul reîncărcării se va regăsi pe următoarea factură a numărului de abonament selectat. În acest caz, ai posibilitatea de a salva detaliile reîncărcării pentru reîncărcări lunare automate care se vor efectua la o dată viitoare, păstrând informațiile salvate.

► Dacă ai ales plata cu cardul, la următorul pas va fi nevoie să introduci datele cardului respectiv și să autorizezi plata securizată. Ai posibilitatea să salvezi datele cardului utilizat în așa fel încât, la următoarea reîncărcare să nu fie necesar să intruduci din nou datele. Detaliile cardului salvat le vei găsi în aplicație în meniul Mai multe – Cardurile mele.

 

Ți-a fost de ajutor informația?
107 din 121 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne