×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum se dezactiveaza accesul la internet de pe Nokia N97 mini?

Am urmat pasii pe care mi i-ati transmis, dar o optiune nu poate fi stearsa "Orange Internet". Mai trebuie sa fac ceva? Vreau sa-l dezactivez pentru ca nu il folosesc si am observat ca inregistreaza consum. Multumesc

Raspuns din: 02-02-2012
Voturi:

Serviciul de internet se poate dezactiva prin stergerea punctelor de acces din Menu>>Settings>>Connection>>Destinations.

Raspuns din: 02-02-2012
Voturi:

Dezactivarea accesului la internet se poate realiza prin stergerea profilurilor de setari de internet. Va trebui sa mergi in Meniu - Settings - Connectivity - Options - Destination - Options -Internet si sa stergi toate profilurile existente.

 

Daca ulterior vei dori sa te conectezi din nou la internet, va trebui sa refaci setarile de internet, accesand pagina de setari.

Raspuns din: 02-02-2012
Voturi:

In cazul in care nu poti sterge profilul respectiv din telefon, poti apela 411 Serviciul Clienti si sa soliciti bararea accesului la internet.

Raspuns din: 02-02-2012
Voturi: