×

Review-uri Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Alb si Xiaomi purificator aer Mi Air Pro H

4 reviews

dc

daniel valeriu curca

Pentru testarea purificatorului cu diverse mirosuri l-am mutat in bucatarie şi în living(având bucătăria open-space)unde s-a comportar neaşteptat de bine. În bucătărie după ce s-a prăjit peşte (unul din cele mai puternice mirosuri) şi s-a făcut mâncare , dupa circa 30 minute cu purificatorul pornit pe viteza a 3 a, mirosul a fost îndepărtat şi înlocuit cu un aer proaspăt.Nici dacă lasam geamurile deschise mirosul nu ieşea aşa de repede. Curios aş fi să-l testez la mirosul de oţet în perioada murăturilor. În living, fiind cu bucataria open-space deasemenea mirosurile dispar în aproximativ 20 minute. Am fumat 4 persoane(printre care 1 trabuc), mirosul a dispărut în 30 minute(a fost şi un geam deschis).Un lucru foarte curios şi foarte bun, mirosurile de deodorant de cameră,parfum,cafea nu au disparut. Deasemenea un lucru foarte important este de nu a se confunda cu un dezumidificator, chiar daca aceasta funcţie este indicată pe aparat. Este o informare la fel ca şi temperatura.Umiditatea din camera nu dispare. În casă toţi pereţii sunt de culoare albă, aşa că purificatorul nici nu se observă unde este aşezat. Purificatorul de aer Xiaomi Mi Air Pro H este foarte folositor şi daca aveţi animale de companie acasa sau la birou, deoarece elimina şi aceste mirosuri neplacute care, de obicei, se imprima şi persista pentru o lunga perioada de timp. Il recomand cu mare caldura, işi face treaba, se simte imediat prezenţa sau lipsa lui din casa. Să nu vă speriaţi de costul filtrelor undeva la 200-220 lei pentru 1 an, este mai scumpă sănătatea.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

dc

daniel valeriu curca

Xiaomi Mi Air Pro H este un purificator foarte puternic și considerabil mai silențios decât celalalte modele. Mai concret, este cel mai performant model din gama de purificatoare Xiaomi comercializate în România la ora aceasta. Pro H foloseşte un ventilator centrifugal, cu un zgomot mai scăzut - anterior am testat și un model Pro (fără H pe cel al fiicei mele) care în modurile auto/night era ceva mai zgomotos şi scotea un sunet metalic. Un alt element important este faptul că filtrul se schimbă la aproximativ 12 luni, față de 6 luni așa cum este la celelalte modele. Nu cred că mai e cazul să menționez că vorbim de un true-HEPA. Având în vedere că poate acoperi până la 72 de metri pătrați, într-o garsonieră sau un apartament cu o sufragerie spațioasă (și eventual legată de bucătărie) își poate dovedi utilitatea cu brio, putând curăța aerul într-un ritm foarte rapid. Dacă îți pasă de sănătatea ta și a familiei tale, cred că Xiaomi Mi Air Pro H este un purificator care își merită locul în casa ta. Folosirea lui creaza un aer lipsit de miros si fresh, chiar si cand deschizi geamul simte imediat aerul încărcat de afară. Pe mobila este considerabil mai putin praf (daca inainte trebuia sa se stergă praful o data la 2 zile, acum se face asta o data pe saptamana). Pe podea nu mai apar pufuleti de blana si praf. A fost folosit in dormitor, living si bucătarie.Pe modul de noapte, parcă nici nu este în camera, respiri un aer proaspat, iar dimineaţa te trezeşti cu un are proaspăt de munte. Se poate folosi pe 3 moduri –auto, noapte şi manual. Deasemenea are 3 viteze. Pe ecranul produsului cât si în aplicaţie poţi controla tempetatuta şi umiditatea. Dupa aproape 2 săptămâni de folosire filtru a ajuns la 99% , iar durata de viaţă este de 332 de zile.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

dc

daniel valeriu curca

Dețin produsul pentru 2 săptămâni 12-26 mai, pentru testare și sunt foarte mulțumit de el. Aplicația a fost ușor de instalat și ușor de folosit. L-am folosit mai mult la parter pentru o suprafata de 60mp, locul unde se afla si baza, dar si la etaj în dormitoare. La pornire scaneaza spaţiu, indentifica punctele fixe si îşi face treaba cu brio. A fost testat pe parchet,gresie si covor. Totul a fost curăţat si spălat(unde s-a folosit si mopul) foarte ,foarte bine.După folosirea pe o suprafaţă mai mare cu funcţia spălare, rezervorul de apă trebuie umplut. L-am folosit si dupa ce am aspirat înainte cu un aspirator obişnuit. Surpriza a fost foarte mare când am văzut că s-a strâns foarte multă mizerie. Puncte pro: curăță foarte bine gresiea și parchetul; curăţă foarte bine chiar și în colțuri datorită periei rotative; curăță foarte bine covoarele cu fir scrut, 2 cm max grosime; urmăraște foarte bine linia peretelui și curăță pe lângă el; ocolește picioare de scaun și se bagă pe sub mobilă dacă are loc ( minim 10 cm înălțime); împinge din calea lui obiecte mici, jucărele, mingiuțe, cutii ușoare; primești notificări pe telefon dacă a teriminat, dacă s-a blocat, dacă nu găsește standul de încărcare, dacă are cutia de gunoi plină; îl poți comanda de ori unde din aplicaţie -Mi Home; are 4 nivele de putere, toate controlabile de pe telefon Silent, Standard, Medium, Turbo; în partea din faţa are nişte senzori care îl împiedica să cada pe scară. Nu am găsit minusuri în folosirea acestui aspirator de aceea îl recomand cu încredere.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

dc

daniel valeriu curca

Cred că este suficient 2 saptămâni pentru testarea unui produs. În această perioadă am avut în testare aspitatorul,, Mi robot vacuum- mop pro”, un aspirator de top de la Xiaomi. Un produs foarte bun dacă şti să-l foloseşti pentru că în cutie nu a existat instrucţiuni în limba româna. Dar, după ce descarci aplicaţia MI XIAOMI din magazin play, este mult mai usor. Pentru că lociuesc la casă am avut spaţiu suficient pentru testare. Produsul a fost testat atât la parter- în living, cât şi la etaj in fiecare dormitor si cu mop si fără mop. După deschiderea produsului şi descărcarea aplicaţiei, a urmat încărcarea lui pâna la 100% pentru a vedea parametri optimi ai acestuia. S-a comportat foarte bine astfel: pentru o suprafaţă de 28,10 mp aspirare & mop a facut cutăţenie în 55 mim, baterie la final 64%; pentru o suprafaţă de 12,2 mp aspirare & mop a facut curatenie în 18 min, baterie la final 70%;pentru o suprafaţă de 34,4 mp aspirare & mop a facut cutăţenie în 88 mim, baterie la final 10%; pentru o suprafaţă de 34,1 mp aspirare a facut curatenie în 43 min, baterie la final 40%; pentru o suprafaţă de 35,3 mp aspirare a facut curatenie în 48 min, baterie la final 53%; pentru o suprafaţă de 6,6 mp aspirare a facut curatenie in 16 min, baterie la final 80%. Ţin să menţionez că a fost folosit pe toate suprafeţele din casă(gresie, parchet, covoare). Se descurcă mai greu pe covoarele cu firul mare(gen lăţos), unde merge mai bine se setarea TURBO. Bateria ţine foarte mult. Dacă se descarcă bateria la 10%-20% se întoarce la bază, iar dupa incărcare îşi continuă curaţenia. A fost folosit pe modul standard si turbo. Recomand cu încredere acest produs.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.