×

Review-uri Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Alb si Xiaomi purificator aer Mi Air Pro H

4 reviews

CA

COJOCARU ADRIAN LUCIAN

Pentru a folosi aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, am descarcat aplicatia iRobot si am adaugat robotul si am facut pasii pentru conectarea aparatului la reteaua Wi-Fi si la telefon, insa am reusit abia dupa 5 sau 6 incercari. Poate fi un pic complicat la setarea hartii si delimitarea spatiilor pentru curatare, insa folosirea aplicatiei per total este foarte usoara. La utilizarea aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro doar cu functia aspirator, pe fiecare dintre cele 4 viteze, treaba facuta a fost super buna, a aspirat foarte bine praf, mici firimituri, etc. La utilizarea doar cu functia mop, de 2 ori am avut probleme cu laveta care nu s-a umezit complet. Precizez ca am folosit apa de la robinet, conform instructiunilor din manualul de folosire. Folosindu-l cu ambele functii, si aspirare si mop, cel mai bun rezultat l-am obtinut oe viteza Turbo. Din pacate, functia mop nu poate fi folosita cu solutie de curatare (doara apa de la robinet), deci acesta ar fi punct de considerat pentru viitoare modele. Majoritatea suprafetelor de la noi din casa sunt din parchet, nu avem decat 2 covoare, pe aceste suprafete aspiratorul a facut treaba buna folosind atat cele 2 functii separate cat si la folosirea functieie aspirator si mop. Este adevarat ca in baie, singura camera cu gresie, am folosit doar o data aspiratorul insa treaba a fost super ok atat la aspirare cat si dupa folosirea pe functia mop. Per total, suntem multumiti de aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro. Este un apparat foarte folositor pentru noi, avand un copilas mic, care umbla peste tot si exploreaza si vrea sab age totul in gurita de pe jos, asadar un astfel de aspirator ar fi folosit intensive (cel putin o data pe zi) pentru aspirare.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

CA

COJOCARU ADRIAN LUCIAN

Am testat aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop pro intai intr-o camera mai mica de 10mp, pe viteza Turbo, a inceput curatarea (fara mop) la baterie full si a terminat la 3 sferturi din capacitatea bateriei in 10min. Pe viteza Medium, a consumat aprox 20 de procente din capacitatea bateriei si a aspirat in aproximativ 15 min. Intr-o camera mai mare, de 22mp, pe viteza Turbo, a consumat 55 procente din capacitatea bateriei si timpul de curatare a fost de 25min. Autonomia bateriei pentru aspirat simplu, fara mop, pe viteza Medium este foarte OK. Cu functia mop si vacuum l-am folosit in aceeasi incapere de 10mp, a consumat 12 procente din nivelul bateriei iar parchetul a ramas foarte curat. Trece usor peste cabluri, intra pe sub mobila insa uneori a avut probleme in a iesi. Se descurca OK pe covor din lana care nu este pufos, insa dust bin-ul se umple destul de repede deci trebuie curatat frecvent in timpul unei singure curatari (cam de 2, 3 ori la un covor de marime medie). Pe viteza Low, folosit cu functia aspirator si mop, nu uda foarte bine laveta. Un plus este ca poate fi folosit in functie de necessitate, aspirator simplu, numai mop sau amandoua in acelasi timp. Setat pe Medium, poate acoperi un apartament cu o suprafata de 50 pana la 60 mp dupa ce bateria a fost incarcata complet. Chiar daca se descarca in timpul curatarii, se intoarce singur la docking station si dupa incarcare reia treaba din locul in care a ramas.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

CA

COJOCARU ADRIAN LUCIAN

Purificatorul de aer Mi Air Purifier Pro a filtrat bine atat particulele de praf cat si mirosurile (am testat cu odorizant de camera, fum de tigara si mirosul de gratar facut intentionat). In acest sens, am observant ca senzorul de particule detecteaza repede schimbarea aerului si incarcarea lui cu particule (de exemplu la deschiderea geamului sau deschiderea usii catre celelalte camera). In ultima saptamana, l-am folosit mai mult in camera unde am biroul, deci unde petrec cel putin cele 8 ore ale programului de munca cu usa inchisa si pot sa spun ca dupa ce intru in camera, se simte diferenta de aer fata de restul casei (chiar daca si in celelalte camere geamurile stau fie deschise fie oscilobatate). In momentul in care mai intra o persoana in camera, turatia ventilatorul creste putin pana ce calitatea aerului revine la nivelul de dinainte. O singura data culoarea cifrelor de pe ecran s-a facut portocalie (eram 4 persoane intr-o camera de aproape 10 mp, jucandu-ne cu cel mic si aerul a devenit mai inchis) in rest a fost verde. Pentru o persoana alergica, este foarte util, avand in vedere ca aerul fara praf si alergeni este scopul, iar purificatorul Mi Air Purifier Pro H face foarte bine acest lucru. De asemenea, senzorii de temperatura si umiditate sunt foarte folositor, deoarece se pot controla, daca este nevoie, nivelurile de umiditate si temperatura din casa pentru a fii mentinute la nivelurile optime. In 12 zile de folosire, capacitatea filtrului a scazut la 97 procente iar numarul de zile ramase de folosire este de 324 zile.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

CA

COJOCARU ADRIAN LUCIAN

Am amplasat purificatorul la distanta de 25 cm fata alte obiecte de fiecare din laturile laterale si spate. L-am lasat sa functioneze pe modul normal, cam o saptamana, suprafata acoperita fiind ~70mp. Cam in 5-10 min de la pornire, calitatea aerului afisata a devenit 001, variind sensibil cateva zile pana la 003 (o singura data a ajuns la 025 insa geamul din apropiere era deschis insa a scazut rapid inapoi la 001). Un plus este faptul ca afiseaza nivelul umiditatii, lucru important cand ai un copil mic iar tu ai alergii. Dupa folosirea modului normal (destul de zgomotos, suficient sa devina suparator cam dupa 10-15 minute), am testat si celelalte programe, insa nivelele de intensitate 1,2, 3 ale ventilatorului si chiar modul auto (util de altfel deoarece nu mai ai grija schimbarii programului cand calitatea aerului scade) sunt zgomotoase, night mode fiind cel mai indicat (pentru cei cu copii mici, clar acesta este singurul acceptabil, mai ales daca purificatorul este amplasat in camera copilului; sa urmaresti de exemplu un film cu un astfel de zgomot pe fundal nu este tocmai placut). Aplicatia Xiaomi Home este foarte usor de folosit, avand in vedere ca nu sunt multe optiuni disponibile, insa controlul remote este comod si rapid. Optiunea de control parental este foarte utila. Un mic dezavantaj ar fi cablul de alimentare de doar 1.5 m, ceea ce inseamna ca fie aparatul trebuie amplasat aproape de o priza sau trebuie folosit un prelungitor. Durata estimativa de viata (aproximativ 1 an) este un avantaj.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.